Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un senator cere modificarea procedurilor privind PERCHEZIŢIILE: Să nu mai aibă loc la prima oră, pentru că pot afecta copiii minori

Publicat

mascati Un senator cere ministrului Justiţiei să modifice procedura privind percheziţiile. Vrea ca acestea să nu se mai desfăşorare dimineaţa, la prima oră, pentru că “pot afecta copiii minori”.

Iniţiativa aparţine senatorului PSD Florin Butnaru, care cere explicaţii de la ministrul Justiţiei privind reglementările naţionale referitoare la percheziţii.

În opinia sa, ”percheziţiile matinale la domiciliul unor suspecţi uneori pot afecta membrii familiei acestora, printre care copii minori, aceştia asistând involuntar la aceste proceduri”.

Astfel, cere ministrului să îi comunice “care sunt reglementările naţionale cu privire la aceste percheziţii, dar şi măsurile pe care intenţionaţi să le luaţi în legătură cu modificarea procedurilor pentru punerea în acord cu principiul interesului superior al copilului”.

În motivarea cererii, invocă drepturile copilului.

sursa: gândul.info

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax