Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un şofer cu 1,27 alcoolemie “la bord” a lovit cu maşina neînmatriculată două autoturisme parcate, la Ciuruleasa. S-a ales cu dosar penal

Publicat

etilotest1Un tânăr de 26 de ani din Abrud a avut “ghinionul” să lovească două maşini parcate în comuna Ciuruleasa, în timp ce conducea un autoturism cu autorizaţia de circulaţie expirată şi cu o alcoolemie de 1,27. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Duminică dimineaţa, la ora 6.50, Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Ciuruleasa un conducător auto a lovit cu autoturismul două maşini parcate.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că B.T.S., de 26 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74, pe raza comunei Ciuruleasa, a pierdut controlul asupra acestuia şi într-o curbă la stânga a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu două autovehicule parcate.

În urma accidentului un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Ciuruleasa, pasager în autoturismul condus de B.T.S., a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest care indicat valoarea de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Abrud unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului condus de B.T.S. era expirată din 1 aprilie 2014.

Faţă de B.T.S., cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi vătămare corporal din culpă.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax