Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un șofer din Baia de Arieș, rănit în urma unui accident rutier. Nu a păstrat distanța regulamentară și s-a răsturnat cu mașina

Publicat

politie

masina politie ipj alba Un șofer din Baia de Arieș a fost rănit ușor luni, în urma unui accident rutier. În timp ce se deplasa la volanul unui autoturism în direcția Lupșa – Bistra, bărbatul nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care se afla în fața sa, a frânat pentru a evita impactul și s-a răsturnat pe partea carosabilă. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 iulie, în jurul orei 12.23, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 75, pe raza localităţii Gîrde, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că B.C.D., din Baia de Arieş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Lupşa – Bistra, la kilometrul 87, la ieşirea dintr-o curbă spre dreapta, nu a păstrat distanţa faţă de un autoturism ce se deplasa în faţa sa, iar pentru a evita impactul cu acesta a frânat, autoturismul său intrând în derapaj, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului, B.C.D a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni însă nu a rămas internat.

Conducătorii auto au fost testaţi cu paratul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax