Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un şofer s-a „refugiat” într-un apartament din Sebeş, după ce a provocat ACCIDENT. Avea alcoolemie de 1,08

Publicat

politie

masina politie Un bărbat de 38 de ani din Roşia de Secaş este cercetat penal pentru mai multe infracţiuni, după ce a provocat accident la Sebeş şi a fugit de la faţa locului. Acesta s-a „refugiat” într-un apartament din oraş, refuzând iniţial discuţia cu poliţiştii. În cele din urmă a deschis uşa locuinţei şi a fost testat. Avea alcoolemie de 1,08.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, în jurul orei 19.15, poliţiştii rutieri din Sebeş au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe strada Mihail Kogălniceanu.

Şoferul unui autoturism l-a acroşat pe un tânăr ce se afla pe trotuar, care a suferit leziuni uşoare la un braţ. După comiterea accidentului, şoferul autoturismului şi-a continuat drumul.

Cu ajutorul indiciilor furnizate de victimă, poliţiştii au identificat autoturismul implicat în accident şi pe şoferul acestuia care se refugiase într-un apartament din municipiul Sebeş, refuzând discuţia cu poliţiştii.

În cele din urmă a acceptat să deschidă uşa apartamentului şi să se supună testării cu aparatul etilotest, valoarea indicată de aparat fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

T.E., de 38 de ani, din Roşia de Secaş a fost condus la Spitalul municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi modificarea locului faptei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax