|

Un student din Alba Iulia are nevoie de voturi pentru a merge în expediția vieții lui. Andrei Hancheș vrea să plece în Insulele Falkland și Peninsula Antarctică

andrei hanchesUn tânăr din Alba Iulia, pasionat de natură și studiul speciilor de plante și animale, participă la un concurs internațional al cărui premiu este o expediție de 19 zile într-una dintre cele mai spectaculoase zone de pe glob: Insulele Flakland, South Georgia și Peninsula Antarctică, locuri în care se pot observa specii rare sau pe cale de dispariție. Ar fi pentru prima dată când un tânăr din Alba Iulia ar merge într-o expediție în Antarctica.

Tot ce trebuie să facă acum Andrei Hancheș pentru a câștiga competiția este să își convingă comunitatea din care face parte să-l susțină cu un vot, pe internet, aici. Aproximativ 400 de voturi îl despart pe Andrei de primul clasat, însă speră ca, în cele câteva zile rămase până la încheierea concursului (30 aprilie 2017), să recupereze și să-l depășească pe acesta. Orice vot contează pentru Andrei, mai ales că acum este pe locul doi în competiție, din 112 concurenți.

Expediția va începe pe data de 29 noiembrie și va dura până în 18 decembrie, iar Andrei speră din tot sufletul să fie la bordul ambarcațiunii care va pleca din Ushuaia.

harta expeditieVreau cu siguranță să câștig această competiție pentru că insulele South Georgia și Falkland sunt casa câtorva specii care mi-au capturat atenția de când eram mic: Caracara e una dintre ele, alături de faimosul Pinguin Macaroni. Ostilitatea brută a acestor fragmente de continent este tot atât de atrăgătoare pentru mine pe cât este și viața sălbatică de acolo” a spus Andrei Hancheș.

Andrei Hancheş este student la secţia de Istorie şi Arheologie a Universităţii ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, dar adevărata sa pasiune este natura şi, mai ales, fotografia.

Recent, acesta a realizat un documentar în limba engleză, ”The Horse, from Domestication to Sport”, care prezintă istoria acestui animal extraordinar, precum şi influenţele pe care le-a avut (şi le are) asupra umanităţii.

thumb_5113_default_900

URL scurt: http://alba24.ro/?p=554647avatar Publicat de pe 23 martie 2017 şi actualizat pe 23 martie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, Foto, Timp liber.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
  • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...
  • Cris: Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar...
  • Mario: Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă am lucrate 9 luni în ultimii 2 ani,am o problema și nu am mai putut sa...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI