Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr de 22 de ani din Alba Iulia şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut în Franţa. A intrat cu furgoneta într-un TIR românesc

Publicat

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Alba Iulia a murit în urma unui accident rutier grav petrecut vineri dimineaţa în nordul Franţei. Dragoş Damian, aflat la volanul unei furgonete, ar fi intrat într-o depăşire periculoasă şi a lovit frontal un TIR românesc ce circula din sens opus, înmatriculat în Suceava. Şi celălalt şofer, al TIR-ului, şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

Tragedie pe o şosea din nordul Franţei, vineri dimineaţa. Un tânăr de numai 22 de ani, Dragoş Damian, a murit pe loc după ce a intrat într-o depăşire riscantă cu furgoneta pe care o conducea şi s-a lovit de un TIR ce circula din direcţie opusă. Potrivit presei franceze, unul dintre cei doi şoferi (tânărul din Alba Iulia) a fost proiectat prin parbriz în urma impactului şi a murit pe loc. Celălalt a decedat în incendiul izbucnit după producerea accidentului.

Dragoș Damian a terminat Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia și pe 19 mai a împlinit 22 de ani. Era fotbalist la Inter Ciugud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax