Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un tânăr de 28 de ani din Alba Iulia a murit după s-a izbit cu maşina de un parapet. Accidentul s-a produs în apropiere de Lunca Mureşului

Publicat

pompier

Un accident grav s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3.20, pe DJ 107F, la intrarea în localitatea Lunca Mureşului, zona Unirea. Şoferul unei maşini a intrat cu aceasta într-un cap de pod, fiind necesară intervenţia SMURD şi a pompierilor din Aiud pentru scoaterea lui din caroseria deformată.

În urma accidentului, circulaţia a fost blocată, apoi s-a desfăşurat alternativ pe un sens, timp de aproximativ o jumătate de oră.

Tânărul I.O.V.I. (28 de ani) din Alba Iulia a fost transportat la spitalul din Aiud, cu politraumatisme grave, unde, ulterior, a murit. Din primele informaţii, accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Într-o curbă, maşina a derapat, a ajuns în parapetul de pe marginea drumului, de unde a fost proiectată într-un gard. Accidentul s-a petrecut în afara localităţii Lunca Mureşului.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba: „În data de 3.01.2012, ora 03.20, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul ca pe D.J. 107 F, în afara localităţii Lunca Mureşului, a avut loc un accident rutier, iar conducătorul autoturismului este încarcerat.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că I.O.V.I., de 28 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 107 F, la km 5+400 metri, în afara localităţii Lunca Mureşului, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în parapetul de pe marginea părţii carosabile, după care a fost proiectat în gardul împrejmuitor al unei societăţi comerciale.

În urma intervenţiei pompierilor de la Detaşamentul Aiud, bărbatul a fost descarcerat şi transportat la Spitalul Municipal Aiud, unde, datorită multiplelor leziuni suferite, la scurt timp a decedat.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax