Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Alba Iulia cu mandat european de arestare emis de autorităţile franceze a fost reţinut de poliţişti. Este acuzat de furt calificat în grup organizat

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia, posesor al unui mandat european de arestare emis de autorităţile franceze a fost reţinut de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din Alba.

Poliţiştii l-au identificat şi reţinut, marţi pe Liviu Daniel T., de 24 de ani, din Alba Iulia, acuzat pentru comiterea infracțiunilor de asociere în vederea comiterii de infracţiuni şi furt calificat în grup organizat.

Liviu Daniel Timar a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a emis ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Curţii de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului european de arestare, emis de autorităţile din Franţa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax