Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Săsciori a ajuns la închisoare după ce a condus o maşină cu permisul anulat. A fost condamnat de instanţa din Făget

Publicat

inchisoare Un tânăr din comuna Săsciori a ajuns după gratii, fiind condamnat la şase luni închisoare pentru conducerea unui autovehicul cu permisul anulat. Acesta şi-a primit pedeapsa de la Judecătoria Făget.

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Săsciori au procedat, joi, la punerea în executare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis de către Judecătoria Făget, pe numele unui tânăr din comuna Săsciori, judeţul Alba.

Prin mandat s-a dispus executarea pedepsei privative de libertate de 6 luni, pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice de către o persoană a cărei permis de conducere a fost anulat.

Tânărul a fost transportat la Penitenciarul Aiud.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. albaiulian

    vineri, 27.03.2015 at 13:11

    hai ma,6 ani!!! corectati titlul!! ati scris bine mai jos…6 luni

  2. AD

    sâmbătă, 28.03.2015 at 16:12

    Ciudat „lucreaza” justitia in Romania. Nu zic ca nu merita sa-l ascunda …dar judecand dupa ce au facut Huidu Serban sau Lung Silviu la volanul masinilor personale, primind 0 ZERO luni de puscarie, cred ca este totusi exagerat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax