Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un tânăr din Sebeș, pe primele pagini ale tabloidelor din America, după ce a postat un desen cu Demi Lovato: „Este superb, dar corpul meu nu arată așa”

Publicat

14593176_1097518146984327_1667110435_nUn tânăr de 17 ani din Sebeș a ajuns pe prima pagină a ziarelor din America, după ce a postat pe contul său de Instagram un desen cu Demi Lovato, una dintre cele mai iubite și apreciate artiste, de către adolescenții din toată lumea. Vladimir Șerbănescu a desenat-o pe artistă cu un corp perfect, jumătate sirenă. Desenul este o adevărată operă de artă, însă artista nu a fost mulțumită.

„Este superb, dar corpul meu nu arată așa”, a comentat Demi Lovato la desenul postat de tânărul din Sebeș. Lovato este una dintre cele mai vocale artiste în lupta pentru combaterea anorexiei și acceptarea de către femei a formelor lor, motiv pentru care urăște photoshop-ul și imaginile nerealiste despre corpul său.

Vladimir i-a răspuns artistei spunând că „Dacă ți-am făcut talia mai subțire și sânii mai mari pentru a accentua faptul că am desenat o sirenă, o creatură mitologică, asta nu înseamnă că am spus că ar trebui să arăți așa. Așa îmi imaginez eu sirenele.

Demi-Lovato-DrawingAm lucrat foarte mult la acest desen și am fost mândru de el, dar acum nu mai sunt”, spune Vladimir în comentariul său.

Imaginea și discuția celor doi au ajuns pe primele pagini ale ziarelor din America și la toate emisiunile mondene din SUA.

„În timp ce majoritatea fanilor pur și simplu încearcă să-și exprime dragostea și suportul pentru celebritățile lor prefecte, uneori, lucrurile merg în jos.
Asta s-a întâmplat cu un fan care a desenat-o pe Demi Lovato și a postat imaginea pe instagram. Un artist în vârstă de 17 ani, pe nume Vladimir Șerbănescu, a postat pe Twitter o ilustrație cu Demi Lovato. În fotografie, Lovato apare culcată și etalează o coadă sirenă.

10153743_600106760100908_8943204762491868419_nLa început, Vladimir a fost extrem de mândru de munca sa. Trebuie să recunoști, este un desen destul de bun”, scrie elitedaily.com.

Artistul din Sebeș a reușit să impresioneze întrega planetă cu desenele și are pe contul de instagram peste 68 de mii de „followers”.

Printre artiștii care și-au postat pe conturile personale desenele realizate de Vladimir se numără și Zayn Malik de la One Direction.

Vlad are 17 ani și este elev la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș. Tânărul este un real talent și cu siguranță vom mai auzi de el.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax