Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un turist şi-a uitat în parc, la Alba Iulia, geanta cu laptop, 1000 de euro şi 2000 de lei. Bunurile au fost găsite de un poliţist local

Publicat

banca parc Un turist din Bucureşti a fost la un pas să-şi piardă banii şi laptopul, după ce le-a uitat într-o geantă, pe o bancă, în parcul de lângă Hotelul Cetate din Alba Iulia, locul unde era cazat. Norocul său a fost că le-a găsit un poliţist local.

Sâmbătă, 26 august, în timpul serviciului de patrulare, poliţistul local Doru Dula a găsit o geantă abandonată pe o bancă din Parcul Unirii, anunţă reprezentanţii Poliţiei Locale.

În geantă se afla un laptop, 1000 de euro și 2000 de lei.

Persoana care și-a uitat geanta în parc este din București și era cazată la Hotel Cetate. Banii și bunurile găsite au fost predate proprietarului de către polițistul local, în cursul zilei, pe bază de proces-verbal.

Poliția Locală a municipiului Alba Iulia recomandă cetățenilor să fie mai atenți cu bunurile personale și reamintește numărul de telefon la care persoanele pot să apeleze Dispeceratul Poliției Locale: 0258-989.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax