Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Undă verde pentru studiul de alimentare cu apă a localităţii Măgina

Publicat

Aleşii locali aiudeni au aprobat, săptămâna aceasta, studiul de fezabilitate pentru alimentarea cu apă a localităţii Măgina, la iniţiativa primarului Mihai Horaţiu Josan, document ce estimează o valoare totală a lucrărilor de 1.154.054,71 lei. Peste 580 de cetăţeni ai localităţii vor putea beneficia de această investiţie.

În acest sens, Consiliul Local a mai aprobat, în cadrul aceleiaşi şedinţe, o altă propunere a primarului, ce vizează oportunitatea accesării Programului vizând protecţia resurselor de apă, sisteme integrate de alimentare cu apă, staţii de tratare, canalizare şi staţii de epurare, finanţat din Fondul pentru Mediu. Sumele maxime care se acordă pentru proiecte variază în funcţie de numărul de locuitori ai comunităţii, astfel că, pentru municipiul Aiud, cuantumul maxim al finanţării este de 15 milioane lei pentru investiţii noi şi 10 milioane de lei pentru extinderi sau modernizări.

Finanţarea acordată este în valoare de 95% din valoarea totală eligibilă a proiectului, fără să fie depăşită suma maximă ce poate fi acordată unui beneficiar, în cadrul sesiunii de finanţare.

„Din toate punctele de vedere, studiul de fezabilitate pentru alimentarea cu apă a localităţii Măgina corespunde criteriilor de eligibilitate din Ghidul Solicitantului şi cred că  avem toate şansele să obţinem finanţarea pentru acest proiect”, a declarat primarul municipiului Aiud, Mihai Horaţiu Josan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax