Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Unde ne răcorim în zilele toride de vară? Avem peste zece piscine și ștranduri în județul Alba. Vezi tarifele și programul

Publicat

Căldura verii, razele soarelui și zilele de vacanță ne fac să ieșim tot mai des din casă și, dacă până acum am avut parte de o mulțime de evenimente și festivaluri, ne rămâne să ne răcorim la piscinele din județul Alba. Piscina de la Drașov, ştrandul de la Schit sau de la Winner`s Club Ţălnar sunt doar câteva dintre locurile în care vă puteţi petrece zilele toride de vară. Cei care doresc să petreacă o mini-vacanță la ei în județ sau turiști care doresc câteva zile de relaxare se pot și caza la unul dintre complexele din Alba.

Vedeţi unde puteţi să vă petreceţi ore de relaxare în judeţul Alba.

Winner`s Club Ţălnar Alba Iulia (strada Gabriel Bethlen). Piscina de aici are o adâncime de 1,5 metri. Este şi un bazin pentru copii, de 0,6 metri adâncime. Preţul pentru intrarea la piscină este de 10 lei pentru adulţi şi 7 lei pentru copii în timpul săptămânii de luni până vineri, iar în weekend tariful este 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii. Pentru a beneficia de un şezlong, pe lângă tariful de intrare, mai trebuie plătită o taxă de 10 lei. Programul este de luni până duminică între orele 9.00-21.00.

Country Club “La Mesteceni” Răhău – Sebeş (strada Principală, Răhău). Preţul unui bilet este de 30 de lei cu şezlong inclus, iar copiii de până la 12 ani nu plătesc intrare. De asemenea, cei care doresc să înnopteze o pot face la pensiunea de 5 margarete. Prețurile pentru cazare diferă în funcție de condiții și de numărul de locuri. Așadar, pentru o cameră de două persoane prețurile pornesc de la 220 de lei și ajung până la 400 de lei. Pentru pat suplimentar în cameră se plătește încă 60 de lei.

Golf Hotel Pianu (Pianu de Jos). Hotelul pune la dispoziţie o piscină de 18/7 metri, iar preţul unui bilet este de 10 lei cu şezlong. Programul este de la ora 9.00 la 22.00.

Ştrand Terasa Viilor Alba Iulia – Schit. Complexul are două bazine, unul pentru copii şi unul pentru adulţi. Preţul unui bilet este de 1,5 lei pentru copii, elevi şi studenţi, iar pentru adulţi tariful este de 3 lei.

Cerbu Arini, lângă Alba Iulia – Lancrăm: Pentru a ajunge la piscina de la Cerbu Arini, dinspre Sebeş, după localitatea Lancrăm, depăşiţi intersecţia DN1 cu drumul spre stânga către Vinţu de Jos, iar, la coborârea de pe podul din apropierea intersecţiei, părăsiţi DN1 la dreapta, urmărind indicatorul pensiunii. Tariful pentru intrarea la piscină este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii, în care se va primi şezlong. Programul pentru intrarea la piscină este de la ora 8.00 până la 22.00. Cei care doresc să se cazeze o pot face cu prețul de 70 de lei pe cameră.

Vila Elisabeta Alba Iulia. Intrarea spre Vila Elisabeta se face de pe Calea Moților. Programul la piscină este de la 9.00-21.00, iar prețul de intrare este de 40 de lei, pentru care veți beneficia de șezlong și prosop. De asemenea, cei care doresc să se cazeze o pot face în una din cele 25 de camere. Prețul pentru camera matrimonială este de 220 de lei, camera duble costă 200 de lei, o cameră single ajunge la prețul de 180 de lei, iar un apartament de lux 280 de lei pe noapte.

Steaua Nordului Alba Iulia. Pensiunea Steaua Nordului dispune de piscină și de locuri de cazare pentru cei care doresc să petreacă noaptea în Alba Iulia. Intrarea la piscină este 20 de lei, iar prețurile de cazare încep de la 160 de lei în funcție de dotările fiecăreia. Toate camerele dispun de aer conditionat, TV, acces la internet, telefon, baie proprie, uscător de par, minibar. Unele băi sunt dotate cu jacuzzi, terasă sau balcon și încălzire centrală. Pensiunea se află în Alba Iulia la aproximativ 50 de metri de Bazinul Olimpic.

Ștrandul Aiud: Ștrandul Municipal Aiud este deschis în fiecare zi în intervalul orar 8.00-20.00. Prețul unui bilet în timpul săptămânii este de 4 lei pentru copii și 6 lei pentru adulți, iar în weekend 6 lei pentru copii și 8 pentru adulți. Închirierea unui șezlong costă 5 lei.

Ştrand Zlatna: Ştrandul este amenajat lângă  Stadionul “Minaur” şi cuprinde două bazine, unul pentru adulţi cu adâncimea de 2 metri şi unul pentru copii. Programul este  de la ora 10.00 până la ora 20.00, iar preţul biletelor este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii (până la 14 ani), dacă intrarea se face până la ora 14.00. După această oră, preţul este de 10 lei pentru adulţi şi pentru copii 5 lei.

Complex Turistic Salonti Drașov: Complexul este situat în județul Alba, între Sibiu și Sebeș. Intrarea la piscină în timpul săptămânii costă 15 lei pentru adulți și 10 lei pentru copii, iar în weekend 20 de lei pentru adulți și 10 pentru copii. Cei care doresc să se cazeze o pot face la pensiune de trei margarete. Pe pe site-ul oficial al complexului puteți vedea ofertele. Cinci zile de cazare pentru două persoane costă în jude de 500 de lei.

Piscina de la Pensiunea „Sfântul Gheorghe”, din Ighiu, este deschisă și persoanelor care nu sunt cazate aici. Are o dimensiune de 18/8 m și o adâncime de 2,8 m, iar tariful pe zi este de 30 lei pentru adulți și 15 lei pentru copii. Tariful poate scădea dacă clientul alege să rămână o zi întreagă la piscină.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Pingback: DISTRACȚIA de WEEKEND: Târgul de fete de pe Muntele Găina și festivaluri noi la Sebeș. Vezi cu ce te întâmpină sfârșitul de săptămână | Alba24

  2. Pingback: Ce poți să faci în WEEKEND? Baie la piscină, vizite la castele sau în peşteri şi festivaluri de foclor. Vezi locaţiile | Alba24

  3. COSMIN

    vineri, 26.07.2013 at 10:32

    o piscina faina s-a deschis de curand langa Blaj la Bucerdea

  4. Pingback: Cum poți să îți petreci timpul în weekend? Vreme bună pentru munte, piscine sau vizite la castele, peșteri sau mănăstirile din Alba | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax