Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jucători cu plumb în ghete: FC Unirea a pierdut cu 0-1 partida cu Voința Sibiu

Publicat

Unirea Alba Iulia s-a deplasat, vineri, la Sibiu, pentru a juca în „fieful” Voinței din localitate. Aflată în „foame mare” de puncte, trupa pregătită de Gabi Stan a pierdut la limită 1-0 (1-0, la pauză), unicul gol al partidei fiind marcat de ex-uniristul Istvan Szabo, în minutul 19.

Cele două formații au început timid jocul de la Sibiu, dar cu sibienii la conducerea ostilităților. După o dominare sterilă a grupării antrenate de Alexandru Pelici, în minutul 19, Istvan Szabo a deschis scorul în urma unei centrări de pe partea dreaptă, expediată de Apostol și finalizată de Istvan Szabo, care a profitat de luftul unui coechipier și a înscris din 5-6 metri. La fel ca în jocul de la Deva, golul sibienilor a turnat plumb în ghetele uniriștilor, care nu au mai contat în ofensivă.

Adrian Pascal a redus proporțiile scorului

De departe cel mai bun jucător de pe teren, în jocul de vineri de la Sibiu, a fost goalkeeper-ul Unirii Alba Iulia, Adrian Pascal. Chiar dacă a încasat gol, portarul hunedorean și-a făcut din plin datoria, limitând astfel proporțiile scorului. ”A fost un meci de uzură, ambele echipe am stat bine tactic și cei care au greșit primii au pierdut, ei au avut situații mai clare de a marca decât noi și au meritat victoria. Eu zic că noi nu merităm locul pe care-l avem în clasament, ar trebui să avem mai multe puncte, mă refer la jocul cu Slatina, la jocul ăsta și cu puțin noroc reușeam să facem egal”, a declarat Adrian Pascal, portar FC Unirea Alba Iulia.

Gabi Stan: ”În prima repriză am fost moi”

Antrenorul Unirii s-a declarat nemulțumit de jocul prestat de echipa lui, însă acesta crede că formaţia a avut și situații clare de poartă. „Am avut ocazii reale şi situaţii clare de poartă, cred că, dacă marcam, cu siguranţă nu ne bătea Sibiul. În prima repriză am fost moi, adversarii ne-au surprins prin angajament. Ştiam că pentru Sibiu e de ajuns un gol pentru a învinge. Dacă am câştigat două meciuri, unii credeau că s-a terminat campionatul, dar e greu, acum ne aşteaptă o adevărată finală cu ACU Arad”, a declarat după meci Gabi Stan, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

”Eroul” Unirii din jocul de la Sibiu, Adrian Pascal nu consideră jocul de sâmbătă cu ACU Arad ca fiind decisiv. Portarul Unirii susține că fiecare joc este important pentru „alb-negri”. ”E decisiv fiecare meci, pentru noi fiecare punct contează în lupta pentru evitarea retrogradării, dar cred că jocurile cu echipele de la retrogradare sunt cele mai importante”, a mai spus Adrian Pascal.

Cei doi antrenori au mizat în jocul de vineri pe următoarele distribuții:

Voinţa Sibiu: S. Dani – Forika, I. Apostol, N. Grigore (cpt) – Cl. Bunea, Beza,  D. Tătar,  C. Lungu (88, Beza), Iul. Popa (68, Burlacu) –  I. Szabo (74, Hardău),  Neguţ ( 80, A. Martinescu).

FC Unirea Alba Iulia: Ad.Pascal –  Bălu (85, Oară), Y. Camara, Ad. Potopea,  Al. Giurgiu (75, F. Himcinschi) –D. Boboc,  D. Militaru, Plenicianu (64, B. Spătaru), C. Cristea(cpt) –  N. Stanciu – S. Mureşan.

Ce parere aveţi, va retrograda echipa de fotbal FC Unirea şi din Liga a II-a?

  • NU (68%)
  • DA (27%)
  • NU ŞTIU (5%)
  • Total voturi: 106

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax