Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Universitatea „1 Decembrie 1918”: Concurs naţional studenţesc de traduceri de texte literare şi de specialitate

Publicat

Universitatea „1 Decembrie 1918” găzduieşte, vineri şi sâmbătă, cea de-a doua ediţie a „Concursului naţional studenţesc de traduceri de texte literare şi de specialitate”. Peste 60 de studenţi de la universităţi din toată ţara vor parcurge mai multe secţiuni, la limba engleză şi franceză.

Dincolo de concursul propriu-zis, vor avea loc și o serie de colocvii și ateliere de specialitate, care vor permite studenților să-și aprofundeze cunoștințele și să discute pe marginea unor subiecte de interes comun. O noutate în acest an este participarea unui specialist în traductologie din cadrul Institutului European din România de la București, Gigi Mihăiță, care va susține două ateliere de specialitate dedicate tehnicii traducerii.

Deschiderea oficială a concursului va avea loc vineri, 25 martie, de la ora 9.00, în Aula Magna (corpul B) a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Festivitatea de decernare a premiilor va avea loc sâmbătă, de la ora 14.30. În acest an, concursul este organizat de universitatea albaiuliană cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax