Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Universitatea 1 Decembrie şi-a ales „oamenii de afaceri”. Business Boboc 2010

Publicat

După mai bine de patru ore de jurizare, momente de divertisment şi multe emoţii din partea concurenţilor, Universitatea „1 Decembrie” şi-a desemnat cei mai frumoşi boboci. Alexandrina Străjescu şi Flaviu Mârza au reuşit să cucerească inimile juriului şi au părăsit scena Restaurantului „Nettuno” cu o nouă titulatură: Miss şi Mister Business Boboc.

Balul Bobocilor Universităţii „1 Decembrie 1918” a avut ca tematică „seara business”, aşa că toţi cei care s-au înscris în competiţia pentru marele premiu au încercat să intre, pentru câteva ore, în pielea unor viitori oameni de afaceri, iar probele pregătite de organizatori nu le-au uşurat deloc străduinţa. Îmbrăcate în ţinute de birou, fetele au scris după dictare şi au arătat şefului lor că au o memorie numai bună de secretară. Acestea au dansat lasciv, au scris scrisori şi chiar au îmbrăcat ţinute de portar sau femeie de serviciu, doar pentru a demonstra publicului că sunt cele mai bune.

Nici băieţii nu au avut o seară uşoară sau mai bine spus o săptămână uşoară. Una dintre probele pregătite de organizatori a fost dusă la bun sfârşit de băieţi, în cursul zilelor trecute. Aceştia s-au îmbrăcat în haine de femei şi au ieşit la plimbare pe Porţile Cetăţii. Rolul de domnişoară pe tocuri i-a prins ca o mănuşă pe tinerii aspiranţi la titlul de Mister.

Printre surprizele serii s-au numărat trupa de teatru a Colegiului „Horea Cloşca şi Crişan”, interpreta de muzică populară Carmen Paraschiv, dar şi Mister-ul de anul trecut, Daniel Groza. Student în anul II la Universitatea „1 Decembrie”, tânărul şi-a lepădat, pentru câteva minute, hainele de prezentator şi a oferit domnişoarelor un adevărat număr de dans provocator. Senzaţia serii a reprezentat-o unul dintre comedienii trupei de stand-up Cafe Deko, Cătălin Bordea.

Publicul numeros, prezent la Restaurantul „Nettuno” şi-a desemnat şi el preferaţii. Focoasa moldoveancă Maria Cotoman şi Bogdan Lazăr au fost desemnaţi Miss şi Mister Popularitate. Evenimentul, organizat de Liga Studenţilor Universităţii „1 Decembrie”, în colaborare cu studenţi a beneficiat şi de oaspeţi de seamă. Primarul Mircea Hava şi rectorul Universităţii, Achim Moise au salutat eforturile studenţilor şi chiar au jurizat prima parte a concursului.

Finalul balului i-a găsit pe concurenţi, dar şi pe invitaţi tot la Restaurantul „Nettuno”, dar, de această dată, în sala de petreceri. Frumoşii Universităţii „1 decembrie” au rămas să îşi sărbătorească triumful la mega-party-ul oferit de Moving Elements şi trupa Impact.

[nggallery id=19]

Foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. ye

    vineri, 19.11.2010 at 14:52

    cineva o incurcat pozele

  2. b.

    vineri, 19.11.2010 at 14:59

    cand puneti pozele de la bal??

  3. claudiu

    vineri, 19.11.2010 at 15:24

    Pozele sunt sus. Spread the word 🙂

  4. Dabu

    vineri, 19.11.2010 at 22:13

    cel mai tare ball din 2010 la care am fost felicitari liga studentilor

  5. Unknown

    sâmbătă, 20.11.2010 at 18:55

    Aiurea! Ultimul Bal la care merg! Pierdere de timp si juriu incompetent! Se stie cine!

    • daniel

      sâmbătă, 20.11.2010 at 22:14

      a fost super balul, mult mai fain ca anul trecut, Bordea a facut senzatie, iar bobocii au fost frumosi. CA sa nu mai zic ca impact au fost superbi chiar daca nu au melodii foarte noi. Treaba ta ce faci dar a fost super, felicitari tuturor

  6. Fuckeru

    marți, 23.11.2010 at 12:49

    sincer mie nu mi`o prea placut,stateam mai in spate,sonorizarea era praf.. lumina praf.. si coregrafia la dansul fetelor din padure:)) praf! cat despre impact! sarile`ar cd`u!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax