Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Unul dintre gladiatorii Gărzii Romane de la Alba Iulia îi urează „La mulți ani” președintelui Donald Trump, într-un videoclip realizat de americani

Publicat

Untitled Uwe, unul dintre gladiatorii Ludus Apulensis de la Alba Iulia îi urează la mulți ani lui Donald Trump, din Moscova. Acesta a fost surprins de o echipă de filmare din SUA care a realizat un video în care persoane din mai multe orașe din lume îi transmit un mesaj președintelui Americii, de  ziua lui. 

Ovidiu Măcinic participa împreună cu Garda Romană la un festival de profil din capitala Rusiei. Acesta apare primul în clipul realizat de americani.

„Îți urez toate cele bune, de la bărbat la bărbat. Îți doresc multă sănătate și împliniri”, i-a transmis Uwe,  președintelui Statelor Unite ale Americii.

Printre mesajele primite prin intermediul acestui videoclip s-au numărat și câteva care nu au fost tocmai urări de sănătate și de bine. „Să te mănânce lupii”, i-a transmis un tânăr.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax