Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT la Daia Română: Fetiţă de 5 ani, lovită de un autoturism, în timp ce traversa neregulamentar strada. A ajuns la spital, în Sibiu

Publicat

politie masina sirena luminiO minoră în vârstă de 5 ani a fost rănită într-un accident rutier petrecut sâmbătă seara la Daia Română. Din primele date, fetiţa traversa strada neregulamentar, în momentul în care a fost acroşată de un autoturism.

Minora intenţiona să ajungă în partea cealaltă a străzii, unde se aflau fraţii ei. În urma impactului, a suferit leziuni în zona capului şi a fost transportată la spitalul din Sebeş.

Autoturismul implicat în accident este marca Honda, înmatriculat în Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 13 august, în jurul orei 21.13, pe DJ 107 K, pe raza localităţii Daia Română, o minoră în vârstă de 5 ani, din Roșia de Secaș,  în timp ce s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis și fără să se asigure, a fost surprinsă și accidentată de un autoturism condus de o femeie de 30 de ani, din Sebeş. În urma accidentului, minora a suferit leziuni la cap şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, de unde a fost transferată la un spital din Sibiu.

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax