Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE Accident rutier în Vinerea: O biciclistă a ajuns în spital, după ce a fost lovită de un autoturism. Șoferul era băut

Publicat

Un accident rutier s-a produs la intrare în localitatea Vinerea dinspre Cugir, vineri, în jurul orei 15.30. O tânără care circula pe bicicletă a fost acroşată de un autoturism. Femeia fost transportată la Spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, vineri, la  ora 14,43, pe DJ 704, la intrare în localitatea Vinerea, U.B., de 58 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cugir – Vinerea, într-o curbă la stânga, nu a păstrat distanţa faţă de o biciclistă care se deplasa în aceeaşi direcţie, acroșând-o.

În urma accidentului, biciclista în vârstă de 34 de ani, din Cugir, a suferit leziuni corporale grave la cap şi a fost transportată la spitalul din Cugir, de unde a fost transferată la spitalul din Alba Iulia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că în momentul producerii accidentului era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparat fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

U.B. a fost condus la spitalul din Cugir, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de acesta sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Adriana

    sâmbătă, 23.08.2014 at 11:14

    Ai distrus viata la 2 tineri, aveau un an de casatorie *****. Ea este la Spitalul din Targu Mures cu sanse minime. Poate se roaga si distrusu asta sa faca dumnezeu o minune pentru ei.

  2. andra

    sâmbătă, 23.08.2014 at 19:50

    Din pacate tanara nu are nici o sansa.A facut 3 stopuri la spital si are multiple fracturi craniene care sunt cam incompatibile cu viata.Pacat.

  3. posti marton ionut

    sâmbătă, 23.08.2014 at 21:07

    asa e cand toti ciobani de la politie (si cei in rezerva) inca sunt regi pe sosele rusine ce oameni au avut in institutia statului,exemplu de oameni un politist in rezerva se afla la volan rusine speram sa fie o anchetra pe cinste nu cum se procedeaza in cazu acestor oameni………………dumnezeu sa o erte a decedat pana la urma,mare rusine ce oameni avem la volan masinilor care candva ar trebui sa fie un exemplu pentru oameni de rand cu rand RUSINE RUSUNE
    \

  4. gabriel

    duminică, 24.08.2014 at 02:25

    Tanara a decedat datorita unui ****…..asa zis organ al statului (depinde care organ). Sa iti fie rusine ^^^^^ ca ai distrus viata atator oameni. Daca esti alcolist stai la carciuma nu la volan, astia ca si tine trebuie sa stea in puscarie. Sunt sofer profesionist si eu ias ^^^^^ pe astia ca si tine. Sa iti fie rusina ca ai si tu copii la randul tau…..

  5. Floare

    duminică, 24.08.2014 at 13:51

    Rusine sa ii fie.Mi-e scarba de astfel de organe de politie a Romaniei care isi cer drepturile,insa ei distrug vietiile oamenilor.Bine ca stiu sa stea numai in baruri sa se imbete muci si apoi distrug vietiile oameniilor pe care ar trebui sa ii apere.Familia este distrusa,iar acel „aparator al poporului” nici macar nu s-a interesat de soarta victimei.Erau la inceputul casatoriei si aveau visuri care au fost spulberate intr-o clipa de acel om fara scrupule.Rusine!!!!!Merita sa putrezeasca in inchisoare,sa sufere si el si familia lui asa cum sufera familia victimei.Rau imi pare ca nu ne aflam in Arabia,acolo ar fii primit pedeapsa pe care o merita.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax