Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DJ 106 K, între Sebeș și Daia Română. Două persoane rănite și transportate la spital

Publicat

Un accident rutier a avut loc sâmbătă în jurul amiezii, pe DJ 106 K, la intrarea în Daia Română dinspre Sebeş. Două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, un bărbat a rămas blocat în caroseria maşinii, iar o femeie a fost rănită. Garda Sebeș a intervenit pentru scoaterea victimei din mașină. Ambele persoane au fost transportate la spital, unde li s-au acordat îngrijiri medicale.

Din primele informaţii, este vorba despre un impact între o mașină înmatriculată în Alba și una din Hunedoara. Șoferul mașinii din Alba nu a adaptat viteza la condițiile de mers a intrat pe contrasens unde s-a izbit de mașina din Hunedoara care circula regulamentar. În urma impactului, două persoane au fost rănite, din care una a rămas încarcerată. Victimele au fost transportate la spital.

Un tânăr de 19 ani din Alba Iulia cu inițialele T.A, care conducea un Ford Tranzit nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul mașinii, intrând pe contrasens unde s-a lovit de un autoturism marca Volkswagen Golf, condus S.A, de 24 de ani din Sibiu. În urma impactului, doi pasageri din Golf, o femeie (S.S)  și un bărbat (S.V) au suferit leziuni și au fost transportați la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 10.40, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe DJ 106 K, în afara localităţii Daia Română, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului a rezultat că T.A., de 19 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sebeş – Daia Română, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit în afara carosabilului după care, în încercarea de a se redresa, a revenit pe carosabil unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Sibiu.

În urma accidentului, un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 77 de ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale grave şi au fost transportaţi la spitalul din Sebeş, de unde au fost transferaţi în spitalul din Alba Iulia.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că niciunul nu era sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate, pe numele lui T.A. fiind întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax