Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | FOTO: Accident grav în centrul orașului Alba Iulia: Un bărbat de 47 de ani a decedat și alte trei persoane au fost rănite

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut miercuri în jurul orei 11.00, în centrul orașului Alba Iulia, la intersecția dintre străzile Traian și Luminii. Au fost implitcate două autoturisme, iar patru persoane au fost rănite. Una dintre victime a rămas prinsă în caroseria maşinii. Echipaje SMURD s-au deplasat la fața locului pentru a oferi primul ajutor.

Din primele informații de la fața locului, accidentul s-a produs între un BMW X5 și un autoturism Dacia 1310, ambele înmatriculate în județul Alba, care s-au ciocnit lateral. Din informațiile polițiștilor, șoferul autoturismului Dacia nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune laterală cu BMW-ul.

Un bărbat de 47 de ani, pasager pe scaunul din spate al Daciei a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la Spitalul Județean Alba în stare de inconștiență. De asemenea, soția victimei, pasageră în Dacie a suferit leziuni ușoare. Ambii șoferi, un tânăr care conducea Dacia și o femeie care conducea autoturismul BMW au fost răniți ușor.

UPDATE, ora 16.00: Bărbatul de 47 de ani, rănit grav în accident, a decedat la Spitalul Județean Alba.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut în momentul în care şoferul Daciei, P.H.P., în vârstă de 23 de ani, din Meteş nu a acordat prioritate, la ieşirea de pe strada Traian, autoturismului BMW care circula pe strada Luminii. În urma impactului, tatăl şoferului, P.P. (47 de ani), a suferit leziuni grave în zona capului şi a decedat la spital. BMW-ul era condus de o femeie în vârstă de 38 de ani din Alba Iulia, care a suferit leziuni uşoare.

UPDATE1: Potrivit comunicatului de presă IPJ Alba, “la data de 27.11.2013, ora 10.51, la intersecția străzilor Traian cu Luminii din municipiul Alba Iulia, P.H.P., de 23 de ani, din comuna Meteş, în timp ce a condus un autoturism pe strada Traian, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe strada Luminii, condus de o femeie în vârstă de 38 de ani, din municipiul Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, P.P., în vârstă de 47 de ani, din comuna Meteş, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale grave, iar ulterior a decedat în spitalul din Alba Iulia.

Cei doi conducători auto şi o femeie în vârstă de 44 de ani, din comuna Meteş, pasageră în autoturismul condus de P.H.P. au suferit leziuni corporale uşoare.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.”

FOTO: Andreea MEZEI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax