Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | FOTO: DEZASTRU la ștrandul din Drașov. Pensiunea Salonti și complexul turistic, distruse de un INCENDIU

Publicat

Un incendiu a izbucnit sâmbătă, 29 martie, în jurul orei 19.00 la Pensiunea Salonti din satul Drașov, comuna Șpring, județul Alba. Pompierii au intervenit timp de peste trei ore pentru stingerea flăcărilor. Deocamdată nu a fost stabilită cauza izbucnirii incendiului. Nicio persoană nu a fost rănită.

UPDATE, luni, 31 martie, ora 14.00: Cauza izbucnirii incendiului care a devastat complexul turstic de la Drașov nu a fost încă identificată. Cercetările continuă.

UPDATE, duminică, 30 martie ora 10.40: Potrivit ISU Alba, „Garda de intervenţie Sebeş în cooperare cu Detaşamentul de pompieri Alba Iulia, Garda de intervenţie Miercuria Sibiului şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Spring au intervenit sâmbătă, la ora 18.28, în loc. Draşov, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la complexul turistic din localitate. Pompierii militari au intervenit cu şase autospeciale de stins incendii şi 1 ambulanţă SMURD. În incendiu a ars complexul turistic pe o suprafaţă de aproximativ 3500 mp. Cauza probabilă a acestui incendiu este în curs de cercetare”.

UPDATE, ora 22.00: După o intervenție de aproximativ trei ore, pompierii au reușit să stingă incendiul de la Drașov. Ștrandul și pensiunea Salonti au fost distruse de flăcări aproape în totalitate.

UPDATE, ora 20.15: Intervenția pompierilor pentru stingerea flăcărilor continuă la pensiunea Salonti și în incinta ștrandului. Încă nu se cunosc detalii despre cauza izbucnirii flăcărilor sau valoarea pagubelor produse.

Revenim cu amănunte despre cauza producerii incendiului și valoarea pagubelor produse.

Complexul “Salonti” a fost inaugurat în vara anului 2012, este situat în Draşov, la 30 de kilometri de Alba Iulia, respectiv limita între judeţele Alba şi Sibiu și este rezultatul unei investiții de 2 milioane de euro, din care au fost construite trei piscine  – două cu apă sărată și una cu apă dulce, restaurant și pensiune.

FOTO: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. xyzwq

    duminică, 30.03.2014 at 13:36

    complex facut pe bani europeni…. trebuia distrus intr-un fel … ca si fabrica de lapte ,,Albalact,, in tiganime

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax