Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE- FOTO: Nicolae Stoica, minorul de 13 ani din Zlatna, căutat de polițiști, A FOST GĂSIT

Publicat

IMG_0389 Nicolae Stoica, minorul de 13 ani din Zlatna dat dispărut, este în continuare căutat de polițiști. Un grup de 50 de polițiști și angajați ai Salvamont Alba, Asociația pentru Câini de Salvare precum și voluntari se află în zona orașului în care copilul pentru o acțiune amplă de căutare. Sunt folosiți și șase câini de căutare și salvare.

UPDATE: Minorul a fost găsit sâmbătă, în urma operațiunilor de căutare. Nicolae se afla la o stână din localitatea Țena, comuna Ighiu. Potrivit IPJ Alba, din primele verificări să pare că nu a fost victima unei infracțiuni. 

La data de 12 octombrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați cu privire la faptul că STOICA NICOLAE EMIL, de 13 ani, a plecat de la domiciliul său, din oraşul Zlatna, în jurul amiezii zilei 11 octombrie a.c., şi nu a revenit până în prezent.

IMG_0388 Semnalmentele minorului: înălţime 1,60 m , greutate 45 kg, păr blond, ochi căpriu, ten măsliniu cu acnee pe față.

La data plecării, minorul era îmbrăcat cu pantaloni negri şi o cu o bluză gri, iar în picioare purta pantofi tip sport albaștri cu dungi albe.

Au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorului, acesta fiind dat în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea lui, sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax