Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Incendiu la un bar pe de strada Mihai Eminescu din Sebeş. Flăcările au afectat mai multe bunuri și acoperișul clădirii

Publicat

Un incendiu a izbucnit sâmbătă dimineață, în jurul orei 8.00, pe strada Mihai Eminescu din Sebes, la un bar, care funcționa în curtea unei case. Pompierii din Garda Sebes au localizat incendiul si intervin pentru stingerea flăcărilor.

UPDATE, ora 11.00: Incendiul a fost stins de către pompierii din Garda de intervenție Sebeș. Din primele informații de la fața locului, flăcările au afectat mai multe bunuri și acoperișul clădirii. Deocamdată nu a fost determinată cauza izbucnirii incendiului și nu a fost estimată valoarea pagubelor.

UPDATE, ora 21.00: Pentru stingerea flăcărilor a intervenit Garda Sebeș, detașamentul de pompieri Alba Iulia cu patru autospeciale, iar Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș cu o autospecială și o ambulanță SMURD.

Bunurile distruse se ridică la valoarea de 300.000 lei, iar cele salvate la aproximativ 900.000 lei.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurt circuit electric produs la un conductor.

La sosirea pompierilor la fața locului, incendiul se manifesta în interiorul și pe acoperișul clădirii, pe o suprafață de aproximativ 200 mp. În incendiu au ars clădirea unde funcționa societatea comercială (barul), acoperișul confecționat din lemn și acoperit cu ondulină, mobilier din lemn, aparatură electrică și electrocasnică, instalația electrică și documente.

Vă prezentăm comunicatul de presă transmis de ISU Alba, luni, 3 martie 2014, la ora 13.45:

Garda de intervenţie Sebeş şi Detaşamentul de pompieri Alba Iulia în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sebeş au intervenit sâmbătă dimineaţa, la ora 07.10, în municipiu, pe str. Mihai Eminescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei societăţi comerciale (bar), proprietatea lui P.I.. La sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta în interiorul clădirii şi la acoperişul acesteia pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. S-a intervenit cu 4 autospeciale de stins incendii şi 1 ambulanţă SMURD. În incendiu au ars acoperişul barului confecţionat din lemn şi ondulină pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp, mobilierul de lemn din interior, aparatură electrică şi electrocasnică, instalaţia electrică, casa de marcat şi documente. Pagubele produse se ridică la circa 300.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 900.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un conductor electric cu defecţiuni.

FOTO: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax