Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Primarul din Mihalț, atacat de doi membri USL. Incidentul a avut loc la intersecţia cu DN1 din Sîntimbru. A fost deschis dosar penal

Publicat

Partidul Democrat Liberal a anunțat că primarul PDL din Mihalț, Flavius Breaz, a fost victima unui „atac în stil mafiot”, realizat de doi membri ai USL Alba. Incidentul, desprins parcă din filmele americane, s-ar fi produs miercuri dimineaţa, la intersecția de la Sîntimbru cu DN1, iar traficul a fost blocat pentru câteva minute.

„În timp ce se deplasa către Alba Iulia, mașina condusă de primarul Flavius Breaz a fost blocată în trafic, în intersecția de la Sîntimbru de pe drumul european (DN1, respectiv E81 – n.r.), de două autovehicule conduse de către Nicușor Sîntimbrean – vicepreședinte al organizației PSD Alba Iulia și Cîrnaț Toma Ioan, consilier local PSD la Mihalț, cunoscut opiniei publice după recenta sa condamnare la doi ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de fraudare a fondurilor europene.

Mașinile celor doi membri PSD au încadrat și au blocat mașina primarului din față și din spate, apoi Nicușor Sîntimbrean a coborât și a început să-l înjure pe Flavius Breaz și să lovească cu picioarele mașina pe care acesta o conducea.

Flavius Breaz s-a baricadat în mașină și a apelat serviciul de urgență 112, timp în care Nicușor Sîntimbrean a continuat să lovească mașina, producându-i mai multe stricăciuni. În tot acest timp, traficul a fost blocat pe drumul european și doar intervenția celorlalți șoferi aflați în zonă l-a salvat pe primarul Flavius Breaz de accesele de furie ale vicepreședintelui PSD, Nicușor Sîntimbrean.

Primarul Flavius Breaz a depus plângere la Poliție pentru acest incident.

PDL Alba regretă profund acest incident plin de ură și violență și face, pe această cale, un apel la calm pentru desfășurarea unei campanii electorale normale.

Am înțeles cu toții, din evoluțiile în care Victor Ponta și ai săi au angajat țara în ultimele șase luni, că ei preferă modelul sovietic, dar nu am fi crezut vreodată că vor reînvia metodele de campanie ale anului 1945. Observăm, din păcate, încă o dată, că PSD-ul revopsit în USL nu are alt argument decât ciomagul și nu se sfiește să-l folosească indiferent că e vorba de primarul ales al unei localități sau de fermierii mânați de sărăcie în fața guvernului”, se arată în comunicatul PDL Alba.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 28.11.2012, poliţiştii Postului de Poliţie Sîntimbru, au fost sesizaţi de către B.F., de 29 de ani, din comuna Mihalţ, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 9.30, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DJ 107 B,  spre Alba Iulia, la intersecţia cu DN1, a fost blocat în trafic de două autoturisme, iar unul dintre ocupanţii autoturismului i-a lovit autoturismul cu picioarele şi i-a distrus oglinda retrovizoare.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, a rezultat că S.C.N., de 44 de ani, din comuna Mihalţ şi C.T.I., de 50 de ani, din Mihalţ, în tip ce conducea două autoturisme au blocat autoturismul reclamantului, iar S.C.N. a lovit cu picioarele caroseria şi a distrus oglinda retrovizoare a acestuia. Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că între victimă şi agresori exista o stare conflictuală mai veche.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 217 alin.1 din Codul Penal şi blocarea drumului public, faptă  prevăzută şi pedepsită de art. 92 alin.4, din OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. alex

    miercuri, 28.11.2012 at 17:07

    cine vorbeste!!! tocmai voi…..

  2. rectificatoru'

    miercuri, 28.11.2012 at 19:09

    atac mafiot? unde is urmele de glont? ceva pumni in gura? mai…. copilasi ia luati si mai cititi putina istorie a mafiei sa intelegeti ce inseamna atac mafiot. astea is abureli de campanie. la fel se poate intampla si invers si degeaba se tot balacarescintre ei ca… lumea are o idee si de castigat castiga cine trebuie. Vivat Vivat Vivat!

  3. Pingback: Primarul din Mihalţ, implicat într-un nou scandal în comună. Maşina sa a fost “atacată” de un fost consilier local PSD | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax