Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Ședință extraordinară la CJ Alba. Bani pentru drumuri judeţene şi locale în 2016 şi finanţarea învăţământului special

Publicat

sedinta consiliul judetean alba Consilierii județeni din Alba s-au reunit în prima ședință extraordinară din acest an care a avut loc joi, 14 ianuarie de la ora 11.00. Pe ordinea de zi s-au aflat două proiecte de hotărâre ce prevăd repartizarea unor sume defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pe unități administrativ-teritoriale.

UPDATE: Ambele proiecte incluse pe ordinea de zi au fost votate de către consilierii județeni.

ORDINEA DE ZI:

1. Proiect de hotărâre pentru aprobarea repartizării pe unități administrativ – teritoriale din județul Alba a cotelor și sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat, precum și pentru repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru drumuri județene și comunale, pe anul 2016.

2. Proiect de hotărâre pentru repartizarea pe unități administrativ teritoriale din județul Alba a sumelor necesare asigurării drepturilor copiilor cu cerințe educaționale speciale integrați în învățământul de masă, precum și pentru finanțarea învățământului special integrat pe anul 2016 și estimările pe anii 2017 – 2019.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax