Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Şedinţă la Consiliul Judeţean Alba. Bani pentru drumuri, amenajarea centrului de sănătate la Ocna Mureş şi internet la sate

Publicat

sediul CJ, prefectura AB

Prefectura, CJ AlbaConsilierii judeţeni din Alba s-au reunit joi, 27 august, de la ora 11.00, în şedinţă ordinară cu 15 proiecte pe ordinea de zi. Acestea privesc repartizarea banilor primiţi de la Guvern pentru drumurile judeţene şi comunale, amenajarea centrului multifuncţional de sănătate la Ocna Mureş, realizarea unor puncte de acces liber la internet în locaţii publice din comunele judeţului şi alte propuneri.

UPDATE: Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate. Propunerea privind rectificarea bugetului general al Judeţului Alba a trecut cu un amendament privind majorarea salarială de 12 la sută pentru personalul de DGASPC Alba. În plus, a mai fost aprobat, suplimentar pe ordinea de zi, un proiect privind aprobarea regulamentului de desfăşurare a Infotrip-ului destinat agenţiilor de turism, organizat cu ocazia Târgului Naţional de Turism Rural Albac 2015, din cadrul activităţii Campanie publicitară de promovare turistică a judeţului Alba.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind includerea unor bunuri în Inventarul proprietăţii private a Judeţului Alba şi aprobarea concesionării acestora către SC APA-CTTA SA.

2. Proiect de hotărâre pentru modificarea articolului 4 al Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 117/2015 privind aprobarea modificării valorii de inventar a unor bunuri imobile ca urmare a realizării unor lucrări de investiţii.

3. Proiect de hotărâre privind declararea apartenenţei spaţiilor aferente etajului I al clădirii situate în oraşul Ocna Mureş, str. Axente Sever nr. 43 A, la domeniul public al Judeţului Alba şi constituirea dreptului de administrare în favoarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, în vederea amenajării unui centru multifuncţional de sănătate.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor procese-verbale de vecinătate.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Organigramei şi a Statului de funcţii ale aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Alba.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Statului de funcţii al Teatrului de Păpuşi „Prichindel” Alba Iulia.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Statului de funcţii al Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

8. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Judeţului Alba în Adunarea Generală a Acţonarilor la Societatea „Parcul Industrial Cugir” SA.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Acordului de asociere între Judeţul Alba, prin Consiliul Judeţean Alba şi Asociaţia Parcurilor Industriale, Tehnologice, Ştiinţifice şi a Incubatoarelor de Afaceri din România, în vederea organizării celei de a III-a Conferinţe Naţionale Multidisciplinare „Profesorul Ion D. Lăzărescu, fondatorul Şcolii româneşti de teoria aşchierii”.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului-cadru de cooperare pentru implementarea Proiectului „Realizarea unor puncte de acces liber la internet în locaţii publice din comunele judeţului”.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de şcolarizare pentru anul şcolar 2015-2016 desfăşurat de către Serviciul de formare continuă „Şcoala de Arte şi Meşteşuguri” din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Devizului general al cheltuielilor necesare realizării investiţiei „Restaurare, reabilitare şi refuncţionalizare pentru clădire corp C3 în MUSEIKON”, actualizat.

13. Proiect de hotărâre pentru modificarea articolului 4 al Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 2/2015 privind utilizarea excedentului bugetului instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, în anul 2015.

14. Proiect de hotărâre pentru aprobarea repartizării sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale, pe anul 2015.

15. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Judeţului Alba, a bugetului propriu al Judeţului Alba şi a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2015.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax