Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Şedinţă la Consiliul Judeţean Alba. Ce au aprobat consilierii înaintea alegerilor locale din iunie. Proiecte pe ordinea de zi

Publicat

sediul CJ, prefectura AB

Prefectura, CJ AlbaConsilierii judeţeni din Alba s-au întrunit joi, 26 mai, de la ora 11.00, în ultima şedinţă ordinară înaintea alegerilor locale din acest an. Au avut avea de aprobat şapte proiecte de hotărâre.Este vorba despre propuneri de completare a taxelor locale, de aprobare a studiului de fezabilitate pentru reabilitarea şi extinderea sistemelor de apă până în 2020, modificarea regulamentului pentru festivalul-concurs „Cultură pentru cultură” 2016.

UPDATE: Consilierii judeţeni au aprobat toate proiectele de pe ordinea de zi. De asemenea, au aprobat alte patru proiecte incluse suplimentar la vot. Acestea se referă la modificarea Statului de funcţii al Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Alba, rectificarea bugetului pe anul 2016, aprobarea Monografiei economico-militară a Județului Alba (clasificare secret de serviciu) şi aprobarea standardului de cost pentru serviciile sociale acordate în comunitate, destinate persoanelor fără adăpost (160 lei/beneficiar/lună, standard cost servicii adresate persoanelor adulte cu handicap afectate de scleroză multiplă, organizate și administrate de către furnizorii privaţi de servicii; constituie criteriul în baza căruia se contractează serviciile sociale destinate persoanelor adulte cu handicap afectate de scleroză multiplă; maximum de 50 de beneficiari)

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind includerea unor bunuri în Inventarul proprietăţii private a Judeţului Alba şi aprobarea concesionării acestora către Apa CTTA SA Alba

2. Proiect de hotărâre privind prelungirea perioadei de închiriere a două bunuri-spații în suprafață utilă totală de 29 mp, situate la subsolul imobilului din municipiul Alba Iulia, str. Basarabiei, nr. 5A, proprietate privată a Judeţului Alba (până la 1 iunie 2017)

3. Proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului Festivalului-concurs „Cultură pentru cultură – 2016”

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Organigramei, a Statului de funcţii și a Regulamentului de organizare și funcționare ale Camerei Agricole Judeţene Alba (20 posturi pentru 2016)

5. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui delegat al Consiliului Judeţean Alba în Comisia judeţeană de analiză a contestaţiilor privind recrutarea-încorporarea (Horaţiu Zaharia Suciu, şef Birou resurse umane din cadrul aparatului de specialitate)

6. Proiect de hotărâre cu privire la aprobarea Studiului de fezabilitate privind proiectul “Reabilitarea și extinderea sistemelor de apă şi apă uzată în Judeţul Alba, 2014 – 2020” (Consiliul Județean Alba participă la cofinanțarea investițiilor cu suma de 1.071.669 euro, echivalentul a 4.790.360 lei (1 euro = 4,4700 lei), în prețuri curente, fără TVA, respectiv 1,79 % din valoarea investițiilor aferente Județului Alba)

7. Proiect de hotărâre cu privire la completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 167/29 octombrie 2015 privind stabilirea de taxe locale şi tarife datorate bugetului general al Judeţului Alba, în anul 2016

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax