Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Un bărbat de 41 de ani care circula pe bicicletă a fost lovit de o maşină, la Stremţ. A fost transportat la spital

Publicat

Un bărbat de 41 ani a fost rănit în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă seara la Stremţ. Acesta circula pe bicicletă, dinspre Teiuş spre Stremţ, în momentul în care a fost lovit de un autoturism care circula din sens opus, angajat într-o depăşire neregulamentară.

Biciclistul a suferit multiple traumatisme şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia. Accidentul s-a petrecut în dreptul imobilului cu numărul 5 din Stremţ, la ieşire spre Teiuş.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 18.08.2012, ora 20.31, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și polițiștii din cadrul Poliției orașului Teiuș au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, pe Drumul Județean  750 C, în localitatea Stremț, județul Alba. Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului a constatat faptul că T.P.F. de 32 ani din comuna Stremț, județul Alba, în timp ce conducea autoturismul, nu s-a asigurat corespunzător la depășirea unui autoturism și l-a accidentat pe B.V.P. de 41 ani, din aceeași localitate, care se deplasa pe bicicletă, din sens opus. În urma producerii evenimentului, B.V.P. a suferit leziuni corporale, rămânând internat în spital.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Nelu

    vineri, 18.01.2013 at 19:15

    In momentul de fata conducatorul autoturismului care a produs accidentul conduce in continuare-si in acest moment.As dori sa se afle public daca politia constatatoare si cei implicati in solutionarea cazului au constatat cauzele reale ale accidentului.Au stabilit,de pilda ca:
    – accidentul a survenit ca urmare a vitezei de peste 80 km/h in localitate,si ca Truta Petru,conducatorul a fortat depasirea succesiva si aproape simultana a unei coloane de doua autoturisme si un alt biciclist care care se deplasa in directia Stremt-Teius?
    -biciclistul lovit, vazand de departe viteza mare cu care se indrepta spre el autoturismul care a produs ulterior accidentul a parasit partea carosabila si s-a retras in santul de pe aceeasi directie de deplasare,sant in care nu a avut norocul sa fie suficient de departe de soferul teribilist.
    -au insistat asupra aflarii (identificarii si corelarii cu alte situatii prezentate in presa) a locului si felului (modului) in care conducatorul auto vinovat si-a obtinut dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice?
    Cu martori vom incerca sa cerem sa se faca dreptate,iar conducatorul auto sa raspunda pe masura faptelor.In acest fel vom face demersurile necesare tuturor forurilor legislative coordonatoare la nivel national.
    18.01.2013 Multumesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax