Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Urmărire ca în filme, prin Strungari. Un tânăr din Săsciori a fugit de poliție cu o mașină furată și băut la volan

Publicat

pol

Polițiștii din Pianu au avut parte de un caz demn de filmele de acțiune. Pentru a scăpa de oamenii legii, care voiau să aplaneze un scandal iscat între mai multe persoane aflate sub influența alcoolului, un tânăr de 21 de ani a furat mașina unui localnic și s-a lăsat urmărit de polițiști aproximativ un kilometru. Acesta este cercetat atât pentru furt, cât și pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Poliţiştii Postului de Poliţie Pianu au fost sesizaţi, sâmbătă dimineața, la ora 3.20, cu privire la faptul că la o pensiune din localitatea Strungari mai multe persoane aflate sub influenţa alcoolului au provocat un scandal.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Postului de Poliţie Pianu şi un echipaj al Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Sebeş care au constatat că persoanele care au provocat scandalul au fugit între timp înspre pădure.

Una dintre aceste persoane a luat un autoturism ce aparţine unui bărbat din comună, profitând de faptul că a fost lăsat neasigurat şi cu cheile în contact şi a pornit înspre localitatea Răchita, fără a opri la semnalul regulamentar al poliţistului, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea lui. În cele din urmă, după circa un kilometru, suspectul a fost prins şi identificat de poliţişti.

C.I., de 21 de ani, din comuna Săsciori a fost condus la sediul postului de poliţie unde a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aer expirat, ulterior fiind condus la Spitalul municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge, peste limita legală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pingback: Urmărire ca în filme, prin Strungari. Un tânăr din Săsciori a fugit de poliție cu o mașină furată și băut la volan | Sebes24

  2. Anonim

    marți, 03.09.2013 at 00:33

    Clanu Canda in forta! 😉 sa ne auzim cu bine grasule !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax