Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Urmărire cu sirene pe străzile din Ocna Mureş. Un şofer fără permis a încercat să fugă de poliţişti şi s-a oprit cu maşina într-o casă

Publicat

politie

masina politie Un șofer în vârstă de 29 de ani din Ocna Mureș a provocat accident, încercând să fugă de poliţişti. Nu a oprit la semnalul acestora, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea lui. Nu a ajuns foarte departe. S-a „proptit” cu maşina într-un imobil. Ulterior, poliţiştii au descoperit că tânărul avea permisul anulat de şapte ani.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs vineri. Poliţiştii au încercat să oprească, pentru control, un autoturism, dar şoferul nu a oprit. Au plecat în urmărirea lui, iar şoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un imobil situat pe strada George Coșbuc din oraşul Ocna Mureș. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul de 29 de ani, din oraşul Ocna Mureș, care a condus maşina avea permisul de conducere anulat din anul 2008. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul cu permisul de conducere anulat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax