Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Urmărit internaţional din Hunedoara, arestat de Curtea de Apel Alba Iulia. A furat bijuterii din Finlanda de peste 20.000 de euro

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia a pus în executare mandatul european de arestare pe numele hunedoreanului Lazăr Sava, urmărit internaţional pentru comiterea mai multor furturi în Finlanda. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost dat în urmărire de autorităţile străine după ce a furat mai multe coliere din metal preţios, a căror valoare se ridică la 20.000 de euro.

Cetăţeanul român, domiciliat în Hunedoara, a fost arestat pentru o perioadă de 24 de zile şi urmează să fie predat autorităţilor din Finlanda. Miercuri, magistraţii au admis sesizarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi au pus în mişcare mandatul european.

Menţionăm că, la data de 02.09.2011, urmăritul internaţional a fost reţinut şi prezentat Curţii de Apel Alba Iulia, care a dispus arestarea preventivă pe 5 zile a acestuia până la data de 07.09.2011, în vederea prezentării de către reprezentantul Ministerului Public a mandatului european însoţit de traducerea acestuia în limba română, până la următorul termen de judecată de miercurea aceasta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax