Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Valentine`s” WEEKEND în Alba: Petreceri pentru îndrăgostiți, concerte și Serbările Zăpezii la Șureanu

Publicat

Acest sfârșit de săptămână este dedicat în totalitate îndrăgostiților și pasionaților de schi. Localurile și cluburile din Alba Iulia, Ocna Mureș și Cugir organizează petreceri pentru a sărbători „Valentine’s Day”. Club Stage readuce la Alba Iulia Partydul Kiss FM, Club Allegria aduce „Love Party”, iar Domeniul Schiabil Șureanu găzduiește „Serbările Zăpezii”.

Citește și MESAJE și SMS-uri de Ziua Îndrăgostiţilor. Declaraţii de iubire în câteva cuvinte, de Valentine`s Day

Iată unde ne distrăm în weekendul 15-16 februarie:

Vineri, 15 februarie

Vineri seară, „Le Papion” oferă o petrecere pentru toți îndrăgostiții și nu numai, intitulată „Valentine’s Day Party”. Fetele care vin cu un papion roșu sau vișiniu vor primi câte un shot din partea casei.

Tot pentru îndrăgostiți, Club Ambra din Ocna Mureș organizează vineri, „Back in Time Retro…Valentine’s Day Party Night”. Cuplurile care ajung până la ora 23.00 vor primi din partea casei șampanie. Intrarea este liberă pentru fete, iar pentru băieți costă 10 lei.

Citește și Idei de CADOURI de Valentine’s Day: Ce surpriză poți să îi faci persoanei iubite, în funcție de stadiul în care se află relația

Sâmbătă, 16 februarie

După ce ne-a vizitat în luna noiembrie, Partydul Kiss FM se reîntoarce la Alba Iulia. Sâmbătă, Club Stage te invită la petrecerea specială pentru îndrăgostiți, de care va auzi toată România. „Valentine`s Day Party” va fi animată de OLiX și Dan Fințescu, care te vor ține în priză o noapte întreagă.

În prima zi a weekend-ului, în incinta localului situat în clădirea Casei de Cultură a Sindicatelor „Le Papion” va avea loc o petrecere sud-americană. Rezidenții localului vor încerca, sâmbătă, să aducă o atmosferă cât mai apropiată de cea a carnavalului de la Rio.

După ce weekendul trecut iubitorii sporturilor de iarnă au avut ocazia să se distreze pe pârtia de la Arieșeni, și în acest sfârșit de săptămână vor avea motiv de bucurie. Domeniul Schiabil Șureanu organizează în data de 16 februarie cea de-a doua ediție a Serbărilor Zăpezii. Participanții vor avea parte de concursuri, spectacole, artificii și foc de tabără. Vezi aici ce surprize te așteaptă.

„Goldies Pub” îi așteaptă pe cei îndrăgostiți de muzica rock la un concert oferit de Romanian AC/DC Tribute. Concertul începe la ora 21.00, intrarea este 25 de lei, iar consumația de minim 50 de lei de persoană.

Fie că ți-ai găsit jumătatea sau încă o cauți, Club Allegria te invită sâmbătă la „Love Party”, petrecerea inimilor care bat una pentru alta.

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai emisiunii „Vocea României” ajunge în acest weekend la Sebeș și mai precis în cel mai nou local din oraș. David Brian va încânta cu vocea sa senzațională domnișoarele prezente în La Zvonuri. Recitalul live va avea loc sâmbătă, începând cu ora 22.00.

Toți îndrăgostiții din Ocna Mureș sunt așteptați sâmbătă la cea de-a doua petrecere dedicată lor în Club Ambra. Cel care se va ocupa de buna dispoziție a Valentinelor și a Valentinilor va fi Tonny D’Angelo, care se va plimba cu microfonul pentru ca tinerii care doresc să își declare dragostea în public să o poată face. Intrarea este 5 lei.

Și dacă toate localurile sunt „pro” ziua îndrăgostiților, Club Baroc din Cugir organizează o petrecere „Anti-Valentine’s Day”. Cei care nu au cu cine să își petreacă această zi o pot face la Club Baroc.

Citește și VALENTINE’S DAY 2015: Mesaje frumoase, romantice sau îndrăznețe de Ziua Îndrăgostiților

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax