Tinerii până în 35 ani plătesc în medie 700 euro pentru un pachet de vacanță pentru două persoane, preferând vacanțele active în Lefkada, Mykonos, Zakynthos, Rhodos, Mallorca sau Algarve, mai ales datorită sporturilor nautice și acvatice, a precizat Mădălina Pătulea (Paravion) pentru Știrile ProTv.

În continuare, familiile cu copii aleg vacanțe All Inclusive în resorturile din Bodrum și Antalya, două destinații cu facilități excelente pentru cei mici, în timp ce seniorii sunt dispuși să plătească mai mult pentru servicii All Inclusive în resorturile din Grecia, Spania sau Antalya.

De asemenea, turiștii de peste 55 ani rămân la fel de interesați de circuitele turistice.

 „Anul acesta am observat o creștere substanțială a cererii pentru oferte last minute, în special în ultimele luni. Deși, într-adevăr, Turcia a început să fie înlocuită cu destinații din Grecia, Spania și Portugalia, Antalya rămâne în preferințele turiștilor Paravion. Astfel, cele mai căutate destinații estivale last minute sunt, anul acesta, Zakynthos, Mykonos, Lefkada, Rhodos, Skiathos, Mallorca, majoritatea dorite de turiștii de până în 35 de ani. Cei cu vâste cuprinse între 35 și 50 de ani, aleg cu precădere Creta, Corfu, Thassos și Antalya”, declară Remus Vișan, Director General al Paravion.

sursa: blog.paravion.ro