Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Veşti proaste pentru Petru Comșa. CJ Alba a respins plângerea prealabilă formulată de fostul director al Centrului de Cultură „Augustin Bena”

Publicat

Fostul director al Centrului de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia, Cornel Petru Comșa nu primește vești bune din partea administrației județene, la care a contestat rezultatul final al concursului de proiecte de management în urma căruia a fost desemnată câștigătoare înlocuitoarea sa pe funcție, Daniela Floroian. Consilierii județeni vor lua act în ședința de miercuri despre respingerea plângerii prealabile formulate de Comșa prin care s-a solicitat revocarea hotărârii  anterioare de CJ.

Nemulțumit de modul de desfășurare a concursului, precum și de faptul că contestația depusă de el a fost respinsă ca tardivă, Cornel Petru Comșa a formulat plângere prealabilă prin care a cerut revocarea hotărârii de consiliu în care a fost aprobat rezultatul final al concursului de proiecte de management la Centrul de Cultură „Augustin Bena”. Acesta a contestat procedura de comunicare a rezultatelor parțiale și finale a concursului, componența comisiei de concurs, procedura de stabilire a notelor la cele două etape de concurs și comunicarea rezultatelor concursului. Comșa este de părere că a fost evaluat incorect de către comisia de concurs și că hotărârea de consiliu este nulă.

Argumentele fostului director al Centrului de Cultură „Augustin Bena” nu au fost însă destul de convingătoare și, se pare, bine întemeiate, pentru a-l readuce mai aproape de fotoliul de conducere. Plângerea prealabilă formulată de acesta a fost respinsă din următoarele considerente:

” Criticile aduse de domnul Comșa cu privire la organizarea și desfășurarea concursului de proiecte, precum și la evaluare puteau fi analizate exclusiv de către comisia de soluționare a contestațiilor, în cazul în care petentul ar fi depus în termenul procedural contestația. Dată fiind tardivitatea contestației, în prezent nici plângerea prealabilă nu poate fi soluționată favorabil… întrucât s-a respectat termenul administrativ de soluționare a contestației iar Hotărârea nr. 30 a fost adoptată după epuizarea acestui termen, susținerea petentului cu privire la nulitatea acestei hotărâri este nefondată”, se arată în raportul de specialitate al proiectului adus la cunoștința consilierilor județeni.

Remintim că Petru Cornel Comșa a atacat în instanță hotărârea Consiliului Județean Alba prin care a fost validat noul director al instituției și speră să își găsească dreptatea în justiție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax