Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Viceprimarul Gabriel Pleșa pleacă la Liverpool. Costurile delegaţiei, la aprobat în Consiliul Local Alba Iulia

Publicat

gabi plesa, cl, plesa, viceprimar Viceprimarul Gabriel Pleșa va pleca la Liverpool pentru a se întâlni cu reprezentanți ai consorțiului unui proiect multinaţional pentru dezvoltare urbană. Pentru această deplasare, este nevoie de acordul colegilor din CL, care vor vota în ședința de miercuri cheltuielile ce vor fi suportate pentru delegaţia viceprimarului în Marea Britanie.

„Conținutul digital general de utilizatori, Social-Media și instrumentele digitate pentru creșterea capacității managementului urban – Orașe interactive” este un proiect finanțat de Uniunea Europeană în cadrul programului european de cooperare interregională URBACT III (2014-2020) prin FEDR (Fondul European de Dezvoltare Regională). Primăria Municipiului Alba Iulia este partener în cadrul consorțiului transnațional coordonat de Municipalitatea Genova, Italia.

Din structura acestui consorțiu mai fac parte în calitate de parteneri și orașul Taru (Estonia), orașul Murcia (Spania), municipalitatea Liverpool (Marea Britanie) și orașul Lausanne (Elveția), pe parcursul primei faze a proiectului, urmând ca, pentru cea de-a doua fază de implementare, consorțiul să se extindă la mai mulți parteneri europeni.

Obiectivul proiectului este de a promova dezvoltarea urbană durabilă prin instrumente menite să cerceteze modul în care componenta digitală, mijloacele mass-media sociale și conținutul generat de utilizatori pot îmbunătăți managementul urban al orașelor europene, indiferent de dimensiunea acestora.

Pe parcursul celor 6 luni de implementare, cu sprijinul unui Grup de Suport Local (LSG) format din experți din instituții publice și private, de la Universitatea „1 Decembrie 1918 Alba Iulia” reprezentanți ai mediului de afaceri, freelanceri, bloogeri, experți social-media și alți stakeholderi, se vor pune bazele implicării Municipiului Alba Iulia în elaborarea documentațiilor necesare Cererii de finanțare pentru faza a doua a proiectului.

În această perioadă, Municipiul Alba Iulia va participa la întâlniri de lucru cu partenerii proiectului, în vederea identificării și co-ineresării partenerilor care se vor alătura consorțiului, se precizează în raportul de specialitate al proiectului supus aprobării CL în şedinţa din 10 februarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax