Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Victor Ponta își lansează duminică noua inițiativă politică. ”Puteți să ne susțineți sau să ne înjurați, dar nu vă puteți face că nu existăm”

Publicat

victor ponta guvern Victor Ponta, fost lider al PSD, marginalizat și apoi eliminat din partid de Liviu Dragnea, a anunțat că duminică, la sediul Pro România, își lansează noul proiect politic, alături de Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu și alți ”prieteni politici”.

„E momentul! Mâine, alături de Daniel și Sorin pornim Proiectul #altfel! La ora 17,00, la sediul „Pro Romania”. E momentul să oprim criticatul și comentatul de pe margine — intrăm pe teren pentru că este nevoie de o gândire pe termen lung în această „Mlaștină” care ne conduce acum! Puteți să ne susțineți sau să ne înjurați! Important este că nu puteți să vă faceți că nu existăm și că nu este nevoie de ceva #altfel !” a scris Victor Ponta pe pagina sa oficială de facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax