Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: A apărut primul episod din serialul-parodie „Death from above” realizat de studenții din Ocna Mureș

Publicat

YouTube video

După aproximativ o săptămână de la lansarea pe Youtube a trailer-ului noului serial „Death from above”, realizatorii, un grup de studenți din Ocna Mureș, au finalizat și primul episod, pe care l-au intitulat „Harsh Times” („Vremuri grele”). În contextul noului război mondial, izbucnit între „marile puteri” ale lumii pentru controlul unei noi surse de energie, cei doi protagoniști se întrec în prima „bătălie” cu avioane de hârtie.

Într-un mod pașnic și fără o implicare politică evidentă, cei doi căpitani de tabără, Jacko-americanul și Igor-rusul, își confecționează propriile arme de război, avioanele de hârtie, fiecare cu convingerea că va fi învingător.

Paradoxal însă, în noul război mondial, bătăliile nu sunt direcționate împotriva adversarului, ci acestea dobândesc mai degrabă forma unei „probe de aptitudini”, al cărei deznodământ se revelează pe sistemul „may the best man win” („fie ca cel mai bun să câștige”).

Astfel, cei doi se înfruntă în „aruncarea în lungime” a avioanelor de hârtie pe un câmp, iar, după trei runde, câștigătorul este desemnat americanul, cu recordul de 31 metri, cu 5 metri mai mult decât recordul rusului.

De remarcat este coloana sonoră a filmului, care, prin teme specifice „de război”, adaugă un plus de suspans atmosferei.

Citiți AICI mai multe despre serialul „Death from above” și echipa de producție.

Vedeți mai jos primul episod al serialului:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pilu

    marți, 06.11.2012 at 11:37

    Am sperat sa vad ceva senzational dupa promisiunile de la ,, episodul pilot” .Este valabil si aici comentariul meu de la articolul trecut pe aceeasi tema, cu completarea,ca astazi se poate viziona la Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia, filmul ,, Dupa dealuri ”. Cred ca merita vazut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax