Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: ”Academia Doamnelor” și-a premiat partenerii. Distincții pentru implicarea în proiectele comunității

Publicat

YouTube video
Muzeul Principia din Alba Iulia a găzduit, miercuri seara, Gala ”Academia Doamnelor”. Un eveniment dedicat muzicii, copiilor,  voluntarilor și tuturor oamenilor care se implică în comunitatea în care trăiesc. Cu această ocazie, unui tânăr talentat din comunitatea locală i-a fost înmânată o vioară donată de Hora SA Reghin. Este vorba despre Alexandru Săndulache, elev în clasa a X-a la Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia. De asemenea, Centrul de Resurse Academia Doamnelor a decernat diplome de ”Om de suflet al comunității”, celor care s-au implicat în proiectele comunității albaiuliene, prin donații sau voluntariat. 

Alexandru este, potrivit profesoarei sale, Mariana Lungu, cel mai bun violonist din școală. Talentat și muncitor, tânărul mai are un frate mai mic, care îi calcă pe urme.

”Alex (cum îi spunem toți în școală) este cel mai bun violonist din școală. A ȋnceput lecţiile de vioară la vârsta de 5 ani şi jumătate.  Orele de studiu la vioară, căci s-au strâns mii de ore de studiu, zilnic, fără pauză în timpul vacanțelor, în toți acești ani, l-au răsplătit cu rezultate. De la vârsta de 8 ani este prezent, an de an, în toate concursurile și olimpiadele școlare de profil, obținând la toate premii I, II, III, premiu special, excelenţă, cu enorm de multă muncă și perseverență”, a declarat profesoara Mariana Lungu.

Voluntarii și finanțatorii premiați: Maria Anca, Ana Ardelean, Olivia Barbuta, Maria Bendea, Carmen Botean, Viorel Cioflică, Nicolae Bazgan, Adriana Dumitru, Elena Grigore, Maria Lazurca, Elena Covaciu, Maria Juncan, Iudita Maris, Mariana Mereu, Maria Miheț, Alexandrina Moldoveanu, Luminița Sântimbrean, Silvia Surugiu, Dori Susan și Yang Xi.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax