Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: ACCIDENT MORTAL la AIUD. Un tânăr a decedat, după IMPACT FRONTAL între un autoturism şi un TIR

Publicat

17036086_1090618441084681_1997141088_o Un tânăr în vârstă de 26 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut miercuri seara pe strada Transilvaniei din Aiud. Autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de un TIR, iar apoi proiectat în altă maşină.

Autoturismul implicat în accident este o Skoda Fabia, înmatriculată în Alba, iar persoana decedată este un tânăr de 26 de ani, R.P.A. din Aiud, şoferul maşinii.

Din primele date, şoferul ar fi intrat cu maşina pe contrasens (posibil o depăşire neregulamentară), iar autoturismul a fost lovit frontal de un TIR. În urma impactului, maşina a fost proiectată în alt autoturism, un Mercedes înmatriculat în Alba.

Autoturismul circula dinspre Aiud spre Turda.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, timp de aproximativ o oră, iar în jurul orei 20.15 a fost reluat, alternativ, pe un sens.

YouTube video

accident aiud paul rat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat, la ora 19.00 că “traficul rutier a fost întrerupt pe DN1, Alba Iulia – Turda, în Aiud (pe strada Transilvaniei), din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion. Cauza probabilă a fost depăşirea neregulamentară.

Până la reluarea traficului, poate fi folosită ruta ocolitoare DJ107M Aiudul de Sus – Colţeşti – Buru – DN75 – Turda”.

UPDATE: În jurul orei 19.30, ISU Alba a transmis că şoferul autoturismului Skoda era în stare de inconştienţă, iar detaşamentul Aiud a intervenit pentru scoaterea acestuia din caroseria avariată a maşinii.

UPDATE, ora 20.00: Şoferul a decedat.

UPDATE, ora 20.15: Traficul rutier în zona accidentului a fost reluat pe un sens, alternativ. TIR-ul se afla încă pe carosabil.

UPDATE, ora 20.50: Şoferul autoturismului Skoda Fabia era Paul Andrei R. (26 de ani), din Aiud, cel care şi-a pierdut viaţa în accident. Din primele date ale Poliţiei, acesta a pătruns cu maşina pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autocamion marca Volvo, după care a fost proiectat într-un autoturism Mercedes, înmatriculat în Alba. În urma accidentului, a fost rănită uşor o persoană din Mercedes.

UPDATE, ora 21.00: Potrivit unor martori de la faţa locului, tânărul ar fi încercat să vireze stânga, în momentul în care maşina pe care o conducea a fost lovită de TIR. Condiţiile exacte în care s-a produs accidentul urmează să fie stabilite de poliţişti.

UPDATE, ora 21.30: Traficul rutier în zona accidentului a fost reluat, pe ambele sensuri.

Comunicatul IPJ Alba: „La data de 1.03.2017, în jurul orei 18.40, pe strada Transilvaniei din municipiul Aiud, R.P.A., de 26 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 49 de ani, din Alba Iulia.

În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat într-un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din Ocna Mureş şi ulterior într-o autoutilitară ce era parcată în afara carosabilului.

În urma accidentului, R.P.A. a decedat, iar tânărul de 19 ani, din Ocna Mureş, a suferit leziuni corporale uşoare”.

YouTube video

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998.

Foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax