Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: ACCIDENTUL mortal din Alba Iulia, surprins pe camere video. Momentul în care un bărbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Publicat

accident urs Accidentul mortal de joi dimineaţa de pe strada Cloşca din Alba Iulia, în urma căruia un bărbat de 77 de ani a murit, pe trecerea de pietoni a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se vede momentul în care pietonul a fost spulberat de un bolid, la volanul căruia se afla un om de afaceri din Alba Iulia.

Pe imagini se poate observa cum bărbatul care și-a pierdut viața se deplasa, pe trotuar, dinspre Bulevardul Revoluţiei (Colegiul Militar), spre strada 1 Decembrie (Hotel Cetate). La un moment dat, după stația de autobuz Cloșca I, acesta se angajează în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni (minutul 0:12), fiind surprins și accidentat mortal de un bolid.

Atenţie! Imagini şocante.

YouTube video

Vezi și FOTO-VIDEO: Accident MORTAL în Alba Iulia. Un bărbat de 77 de ani a decedat după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

Mașina care l-a lovit, un Mercedes înmatriculat în București cu numerele: B-998-U**, era condusă de un bărbat, un om de afaceri din Alba Iulia, de 34 de ani.

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa traversa pe trecerea de pietoni de pe strada Cloşca, din dreptul staţiei de autobuz. Mercedesul circula dinspre intersecţia cu Bulevardul Revoluţiei (Colegiul Militar) spre 1 Decembrie (Hotel Cetate).

Citește și Şoferul care a produs accidentul mortal de pe strada Cloşca din Alba Iulia a fost REŢINUT de poliţişti

Daniel Urs, șoferul care a accidentat mortal bătrânul pe strada Cloșca din Alba Iulia a fost reținut pentru 24 de ore, joi seara, urmând ca acesta să fie prezentat, vineri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

15 Comentarii

15 Comentarii

  1. ambulanta

    vineri, 20.11.2015 at 13:30

    spiritul civil al cetatenilor . Trec masinile pe langa victima ca la expozitie . Un prim ajutor ceva ? oare mai respira omu ala ? . Nu intereseaza pe nimeni aproape . TRIST . Mai lipseste sa faca poza sa puna pe facebook

    • Oana

      vineri, 20.11.2015 at 14:01

      Stau Doamnele si se uita, nici nu le doare daca o patit ceva… foarte trist

  2. sica

    vineri, 20.11.2015 at 13:45

    O sa scape ca e bogat! E doar un mic inconvenient in viata lui ca ucis un om. Puscarie nu va face…

  3. Centru

    vineri, 20.11.2015 at 13:56

    Nu pot sa cred cum stau si vitele alea 2 de femei si se uita ca boul la poarta noua ..in loc sa dea un telefon la ambulantă. Doamneee

  4. Co

    vineri, 20.11.2015 at 14:06

    Oameni jegosi ce sunteti, treceti cu masinile pe langa el de parca nu ati vazut nimic. Si da, ai dreptate, mai lipseau pozele pentru FB..ca doar e la moda sa postezi pe fb primul, pe urma vezi cate like’uri primesti si dupaia iti amintesti ca POATE ar fii bn sa vezi daca mai respira omul ala. Ptu’..obositiilor, evitati sa stati in coloana?

  5. Anonim

    vineri, 20.11.2015 at 15:27

    Nu ai voie sa îl miști. Ce putea sa ii mai facă?

    • bunul samaritean

      sâmbătă, 21.11.2015 at 09:12

      daca te loveste masina si inima ti se opreste ( cel mai probabil ) ce ai prefera? sa fi intors pe spate si resuscitat de un trecator sau sa fi lasat fara oxigen si cu inima oprita vreo 7 minute pana vine ambulanta (cum s-a intamplat si in cazu de fata ) ? io as alege-o pe prima .

  6. A.D

    vineri, 20.11.2015 at 16:36

    faptul ca acest gunoi jegos are sanse mari sa scape de puscarie constituie un motiv pentru oameni sa iasa in strada. Nu stiu cati realizeaza dar in Romania e aporoape legal sa omori oameni cu masina…Urmariti toate cazurile …..Iei peste un an cu executare daca te prinde fara carnet iar daca omori omul pe trecerea de pietoni scapi lejer….deseul social nici macar nu a franat ….Daca scapa de puscarie sper ca rudele celui decedat sa-i pregateasca o soarta identica cu a victimei si lui si celui care (contra-cost evident) va da sentinta

  7. catalin

    vineri, 20.11.2015 at 17:34

    Nu contest vina conducatorului auto, dar si pietonii au obligatia de a se asigura inainte de a incepe traversarea. Daca privea spre stanga inainte sa traverseze, probabil acum inca traia. Trebuie sa avem noi grija de viata noastra, nu sa ne asteptam la altii sa faca ce e corect!!!

  8. Cc

    vineri, 20.11.2015 at 19:03

    Mancate-ar puscaria de imbecil. Cocalar prost. Sper sa stai in puscarie mult timp.

  9. Anonimm

    vineri, 20.11.2015 at 21:53

    Primul gând care mi-a venit a fost acela cu al multor dintre voi:” cum au putut acei oameni sa treacă pe lângă victima fără a da o mâna de ajutor, fără a suna la ambulantă ?” Probabil mulți dintre șoferii care treceau pe lângă accident si pietonii care se aflau pe margine erau in stare de șoc si de aceea nu sau apropiat de victima. Părerea mea proprie e ca,noi șoferii, trebuie sa încetinim in apropierea trecerilor de pietoni pentru a preveni accidentele pentru ca mulți pietoni sunt imprudenți, si nu doar pietonii, pentru ca sunt mulți șoferi care dacă sunt pe jos traversează fără sa se asigure. Dar ca la noi in România tot timpul morții sunt de vina(ca doar săracul nu se poate apăra). Dumnezeu să-l odihneasca in pace!

  10. Roman

    vineri, 20.11.2015 at 22:27

    In primul rând doresc sa transmit condoleanțe familiei persoanei decedate in accidentul de ieri.
    In al doilea rând as vrea sa atrag atenția asupra urii si dezbinării dintre romani,dezbinare care vine din afara tarii dar de care nu ne dam seama din păcate .
    Daca in accident era implicată o Dacie nu erau atâtea comentarii împotriva șoferului (nu ii iau apărarea,a greșit categoric dar asta i se poate întâmpla oricui).In România daca ai o mașina scumpă si faci accident sau parchezi unde nu este permis e problema…daca ai mașina ieftină poți parca oriunde si nu vede nici un cetetean .
    Daca treceti pe str .closca noaptea sau ziua sunt foarte multe mașini parcate pe ambele părți deși este oprirea interzisă (sunt mașini ieftine ,ale oamenilor care locuiesc in blocurile respective,deci ne facem ca nu le vedem daca sunt ieftine).Dragii mei toți greșim ,toți barfim,toți suntem din ce in ce mai rai ceea ce nu e bine deloc.Asta înseamnă dezbinare. Ura dintre bogați si săraci a fost implementată in mințile noastre de către persoane,instituții din afara tării pt a ne distruge cu totul( e simplu: dezbina si vei fi învingător). Daca va uitați la știrile de la ora 5 vedeți numai crime făcute in proporție de 90 %de oameni săraci dar nu ne interesează.Daca este o crima sau un accident care are ca si autor o persoana cu bani va fi o știre care va fi pe toate posturile zile întregi si nu inteleg de ce?
    Sa știți ca oameni bogați sunt peste tot si ca nu rezolvam nimic daca ne uram aproapele. Ar fi bine sa circulam toți mai prudent si sa avem si autostrăzi pt a ajunge mai repede la destinație.Imi cer scuze daca nu va place ceea ce am scris dar cel puțin sa fiți convinși ca nici boul ăla cu Mercedesul nu a vrut sa omoare pe nimeni,sa nu mai fim asa rai si sa ne uitam in oglinda înainte de a vorbi pt ca nu cred ca nu ati greșit niciodată la volan sau ca ati respectat toate regulile de circulație ,poate v-ați urcat si băuți la volan ceea ce nu e bine deloc.
    Toți suntem oameni ,toți greșim dar nu ne plece sa vedem Greșelile noastre doar ale altora.
    Condoleanțe încă odata familiei ! Sa ne ferească Dumnezeu pe toți de asemenea evenimente care din păcate au fost si cu siguranța vor mai fi.
    PS: uitați-va ca in data de 18 a avut loc tot un accident mortal provocat de un bărbat care nu avea Mercedes, a fost si băut,a si fugit de la locul accidentului si cu toate acestea nu ați comentat nici unul. Ma întreb si eu de ce? Pt ca nu avea Mercedes si bani?

    • A.D

      vineri, 20.11.2015 at 23:07

      …poi …ala face puscarie mai mult ca sigur . O sa plateasca pentru ce a facut . Asta ..din pacate are sanse mari sa scape

    • Claudiu

      vineri, 01.04.2016 at 18:53

      Foarte usor.a gresit sa raspunda pt fapta sa.mi-a omarat tatal.

  11. Iulian

    sâmbătă, 21.11.2015 at 08:04

    !!!!!!! „In România daca ai o mașina scumpă si faci accident sau parchezi unde nu este permis e problema…daca ai mașina ieftină poți parca oriunde si nu vede nici un cetetean ”

    DE UNDE AI SCOS ***** ASTA „BOSS”

    !!!!!! „Daca treceti pe str .closca noaptea sau ziua sunt foarte multe mașini parcate pe ambele părți deși este oprirea interzisă (sunt mașini ieftine ,ale oamenilor care locuiesc in blocurile respective,deci ne facem ca nu le vedem daca sunt ieftine)”

    BA DISTRUSULE IN TOT ORASU SE PRACTICA PARCAREA MASINI PE MARGINEA DRUMULUI DEOARECE NU SUNT LOCURI DE PARCARE PENTRU TOATA LUMEA . DE LA BULEVARD SI PANA LA FATBOY LA STADION IS MASINI PARCATE PE MARGINEA DRUMULUI SI NU IS TOATE MASINI IEFTINE :))). SI LA CE FIGURI AI SI CUM VB DE IEFTIN SI SCUMP SI DIFERENTA INTRE BOGATASI SI SARACI , PRIMA MEA PARERE II CA TU ESTI UN MIC FRUSTRAT COPIL DE 30 DE ANI DE BANI GATA PRIETEN DEA LU DOMNU URS . BE TRU ! :))

    P.S: Aveti tot dreptu sa fiti speriati .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax