Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO | Acest șofer este PERICULOS de inconștient: Cu mașina pe CONTRASENS pe AUTOSTRADA Sebeș- Sibiu

Publicat

pe contrasens De două zile un video de 45 de secunde, filmat pe autostradă pe direcția Sebeș – Sibiu îl arată pe un șofer care circulă „puțin” pe contrasens. Conducătorul auto „gonea” pe autostradă cu o viteză destul de mare, și culmea și pe contrasens. Filmarea a fost făcută de un șofer, care circula într-o zi normală pe autostradă, în direcția Sebeș – Sibiu. Acesta și-a filmat drumul, iar în timp ce vorbea la telefon, a rămas „crispat” când a văzut prostia unui șofer: „Fii atent bă! Incredibil frate! Deci venea unul pe contrasens bă! Cu viteză pe autostradă”.

Video a fost postat pe Youtube, joi, dar filmarea a fost făcută în urmă cu o săptămână, mai precis duminică dimineața, în jurul orei 09.38. Un șofer care circula pe autostradă , pe sensul de drum Sebeș – Sibiu, în drumul lui liniștit a avut parte de o imagine mai ieșită din comun. Un vitezoman se „plimba” cu mașina pe contrasens, fără să se gândească la consecințe sau pericolul la care îi expune pe alți șoferi în trafic.

Filmarea se pare că a fost făcută cu o cameră, pe care conducătorul o avea pe bordul mașinii. Pe la sfârșitul filmulețului, șoferul care vorbea la telefon cu un prieten, nu a rezistat să nu exclame, când l-a văzut pe conducătorul inconștient pe contrasens:  „Fii atent bă! Incredibil frate! Deci venea unul pe contrasens bă! Cu viteză pe autostradă”.

Filmulețul a ajuns și pe trafictube.ro, unde în două zile a adunat 2.700 de vizualizări și comentarii gen: „Bine măcar că nu a omorat pe nimeni (dacă data de pe filmare e corectă)”, „Ai trimis filmarea la poliție?” sau „Voi când dați peste din ăștia, nu sunați la 112? Nr mașinii, poziția și direcția?” . Alții au făcut și glume pe seama acestui video și au postat la comentarii și bancuri precum: “Un tip pe autostradă merge pe contrasens și aude la radio:
<În acest moment pe autostradă un nebun conduce pe contrasens…> moment în care, tipul strigă ritat: Nu unu, sunt sute, sute!!!”.

Mai jos puteți vedea inconștiența de care a dat dovadă șoferul pe autostradă.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax