Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Florin Roman: foști și actuali angajați ISU dețin monopolul, prin interpuși

Publicat

florin roman

Florin Roman În județul Alba există un singur expert atestat care poate lucra la documentațiile pentru obținerea autorizațiilor la incendiu, care are o ”misiune imposibilă”, aceea de a se ocupa de zeci de școli, grădinițe și sute de agenți economici. Deputatul de Alba, Florin Roman, a lansat vineri acuzații grave în direcția Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Acesta a spus că în toată țara sunt 50 de asemenea experți, majoritatea ”foste cadre ISU sau firme ale actualilor angajați ISU, deținute prin interpuși”.

Roman a spus că sunt zeci de mii de dosare care așteaptă să fie analizate. ”Dacă lucrează cu personalul actual, le trebuie ani de zile să termine de analizat aceste dosare”, a spus acesta. Totodată, Florin Roman a mai afirmat că este vorba despre o castă închisă a experților în acest domeniu care a făcut ca prețurile să fie ”fabuloase”.

Deputatul de Alba a spus că va propune o serie de amenadamente la legile care reglementează acest domeniu și că săptămâna viitoare îl va invita la Comisia de Administrație Publică a Camerei Deputaților pe șeful ISU, Raed Arafat. ”Sunt convins că vom avea o reactive urâtă din partea ISU, care a devenit  stat în stat. Nu e normal, la ISU lucrează oameni plătiți din bani publici” a adăugat acesta.

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. laurentiu_bmax@yahoo.com

    duminică, 22.10.2017 at 03:19

    Realizeaza ca expert nu poate deveni.oricine? Deputat…da. Daca legea era mai.dura…nimeni nu isi permitea sa nu aiba autorizatie…si pt.lucrarile noi de investitie nr.expertilor si al verificatorilor este suficient. Pb este ca acum se autorizeaza multe lucrari ce nu s-au autorizat la timp…si de aici aglomeratia…care va dura 1-2 ani.
    In plus…deputatul bate campii- isu nu are nici o treaba cu verificatorii care sunt persoane imdeoendente…Vedeti, si din cauza asta sunt 64 de experti si sute de deputati…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax