Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Adventure Airsoft Contest, a doua ediţie, sâmbătă, la Alba Iulia. Soldaţi, arme şi adrenalină în Cetatea Alba Carolina. PROGRAM

Publicat

airsoft Cetatea Alba Carolina va fi scenă pentru airsoft, în weekend. Evenimentul Adventure Airsoft Contest face parte din noul concept de concurs denumit Patrula Airsoft Romania (PARO), iar etapa de la Alba Iulia va fi sâmbătă, 27 mai. Competiţia de la Alba Iulia este organizată de Asociaţia de Airsoft “Super Daddys” în colaborare cu Primăria.

Concursul se va desfăşura sâmbătă, 27 mai 2017, echipele (10 la număr) intrând pe traseu la interval de 30-45 de minute. Concurenţii vor avea de trecut mai multe probe cuantificate, în funcţie de dificultate, cu un anumit punctaj fiecare: eliminare cuib mitralieră, cunoştinţe acordare prim-ajutor, eliminare ambuscadă, aruncare grenadă, sniper, orientare, eliberare ostatic, 8. transport VIP, proba puşcaş, tir static, proba surpriză.

Pe tot parcusul traseului, echipele vor fi însoţite de arbitrii care cronometrează şi punctează fiecare atelier în parte. Vor fi premiaţi atât ocupanţii locurilor 1, 2 şi 3, cât şi cel mai bun comandant, medic, lunetist, grenadier, navigator.

YouTube video

Pentru a se familiariza cu acest sport, pe tot parcursul zilei, va fi deschis un atelier de tir gratuit deservit de jucatori de airsoft experimentaţi.

Arhitectura traseului de la Alba Iulia este una inedita pentru desfaurarea unui concurs de gen, aceasta punand la incercare intr-un reflief istoric tipologia de lupta contemporana. Pe pracursul competitiei echipele vor traversa santurile Cetatii fiind nevoiti sa treaca de toate probele in viteza si cu rezultate cat mai bune. Avand in vedere editia trecuta s-a concluzionat ca arcul peste timp din punct de vedere architectonic pune si acum la grea incercare competitorii, acestia fiind obligati la o conditie fizica foarte buna si o pregatire tactica fara cusur pentru a intra in lupta pentru castigarea titlului de “Cuceritor al Cetatii Alba Carolina”. In acest an partcipantii vor fi din: Suceava, Cluj-Napoca, Sibiu, Deva, Brasov, Fagaras, Turda, Arad, Medias si Baia Mare.

PROGRAM:

Ora 8.30 – Crono OPFOR

Ora 9.00 – Sosire participanţi şi înscriere

Oraa 10.00 – Briefing Team Leader – Tragere la sorţi a ordinii de intrare în concurs

Ora 10.30 – Briefing general

Ora 11.00 – Start concurs

Ora 11.30 – Deschidere atelier pentru amatori – înscrieri pentru concursul cu premii până la 14.00

Ora 15.00 – Start concurs amatori

Ora 17.00 – Estimativ – Sosire ultima echipă

Ora 18.00 – Festivitatea de premiere

Evenimentul este la a doua ediţie. Vedeţi mai jos cum a fost competiţia din 2016.

Vezi FOTO-VIDEO: Soldați, arme și adrenalină în Cetatea Alba Carolina. Echipe de airsoft din țară „au ţintit” pentru titlul „Adventure Airsoft Contest”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax