Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Alba Iulia într-un film de 60 de secunde. Frumusețea unei zile în Cetatea Alba Carolina, surprinsă de fotograful Claudiu Miclăuș

Publicat

YouTube video

Un minut cât o zi în Alba Iulia. Asta a vrut să realizeze fotograful Claudiu Miclăuș în cel mai nou proiect al său. Și ce putea surprinde mai frumos în oraș, dacă nu Cetatea Alba Carolina. Artistul și-a dorit să arate albaiulienilor cum decurge o zi în zona istorică a orașului. Claudiu Miclăuș a realizat aproape 500 de fotografii , la interval de un minut, pe care apoi le-a montat într-un film de 60 de secunde.

Cei care sunt curioși să vadă, în aceeași zi, cum răsare și apune soarele peste Cetatea Alba Carolina nu mai sunt nevoiți să aștepte 24 de ore. Claudiu Miclăuș, un fotograf din Alba Iulia, a reușit să surprindă frumusețea unei zile întregi în Alba Iulia și să expună tot într-un singur minut.

Timp de aproape 7 ore acesta a făcut câte o fotografie la fiecare minut. Cele 450 de fotografii de la înălțime au fost montate într-un video care surprinde trecerea timpului în Cetatea Alba Carolina. Imaginile au fost realizate de la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul „1 Decembrie”. Întreaga „aventură” a durat în jur de 12 ore, cu tot cu montaj.

Acesta nu este singurul proiect pe care Claudiu îl realizează cu orașul său. În urmă cu doi ani acesta a relizat un proiect în care a încercat să ilustreze mai multe locuri din Alba Iulia, în miniatură.

YouTube video
)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. VICTOR

    joi, 13.03.2014 at 08:57

    Am avut curiozitatea sa vad ceva inedit, sau macar edificator despre viata in Cetate. Mi-am zis ca este f.f. bine daca cei care nu vad pe viu aceste locuri, sa vada in imagini. dezamagirea e totala. Ba mai mult, este una dubla. In primul rand ca nici vorba despre ceva serios, macar la nivel de amator, decum ceva profesionist si nici pe departe ceva artistic. Sunc pur si simplu cateva imagini su aparatul fixat pe un bloc, imagini din parc, si nicidecum din viata Cetatii. Dezamagirea este mult mai mare in privinta sriiturii. Autoarea s-a fortat peste putirinta ei sa scoata ceva reclama, efident din ceva interes, pt. acel amator minuscul, dar mai mult l-a nimicit. Senzatia mea este ca autoarea are im presia ca cititorii nu au ce face si pot sa-si piarda timpul citind ba ca a facur aproape 500 de fot, ba ca au fost fix 450, ba cacaceealmaua (cacofonia este mai mare acel text) ar fi necesitat 7 ore, ba ca a fost aventura de 12 ore. Jenant!

    • moderatorul de serviciu

      joi, 13.03.2014 at 09:07

      @Victor, nu te obliga nimeni sa te uiti. Ne cerem scuze ca ai pierdut un minut din viata ta uitandu-te la acest filmulet. 12 ore a durat realizarea filmului cu tot cu montaj si timp de 7 ore s-a fotografiat in fiecare minut. este destul de clar. In plus oricine face ceva, depune un efort, absolut gratuit pentru promovarea prasului merita atentie. Fa si tu ceva si o sa te promovam.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax