Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Albaiulianul Tudor Man și trupa sa „B 52” fac încă un pas spre finala X Factor. Au trecut de dueluri și intră în Galele Live

Publicat

img  „B 52”, trupa din  care face parte albaiulianul Tudor Man,  trece mai departe în competiția X Factor și ajunge în Galele Live. Cei trei componenți ai grupului  au ieșit învingători  la dueluri și fac încă un pas spre câștigarea marelui trofeu.

„A fost un duel greu, mulțumim Horia Brenciu pentru șansa de a fi unul dintre cele 3 grupuri cu care tu consideri ca poți câștiga și anul acesta.

De asemenea vrem să mulțumim tuturor persoanelor care au conlucrat cu noi pentru a ne prezenta impecabil : Lyly Style Russian Salon, hairstyling Andra, Florin Bosoi, hairstyling baieti. Make-up: Paula-Cristina Anuska și the one and only Iolanda Maria pentru styling pe tot parcursul bootcamp-ului.

Vineri 18 Decembrie promitem să vă oferim toate motivele să ne votați la numărul 1313 cu textul „B52″” a scris Tudor Man pe pagina sa de facebook.

Înainte de a intra pe scena  tineri spuneau  că “Suntem atât de concentraţi pe momentul pe care trebuie să îl facem, încât nici nu ne mai dăm seama că suntem la un duel şi ne batem cu cineva”, spun tinerii din „B 52”.

Determinarea și forța lor l-a convins pe mentorul Horea Brenciu să îi aleagă pentru următoarea etapă în care publicul va decide cine trece mai departe îi finală.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax