Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Testul de Sinceritate pe Alba24 cu Corneliu Olar, candidat PNL Alba pentru Camera Deputaţilor

Publicat

test sinceritate corneliu olar PNL AlbaUnul dintre cei care doresc să ocupe o funcţie de parlamentar la alegerile din 11 decembrie 2016 este Corneliu Olar, candidat pe lista PNL Alba. Acesta a fost invitat la „Testul de Sinceritate” pe Alba24, emisiune moderată de jurnalistul Dan Lungu.

Corneliu Olar a dat detalii despre contextul în care a ales să candideze pentru o nouă funcţie de parlamentar de Alba (a mai fost deputat de Alba în legislatura 2008-2012) şi ce crede că poate face pentru locuitorii din Apuseni şi în judeţul Alba pe care vrea să-i reprezinte în Camera Deputaţilor.

A dezvăluit aspecte mai mult sau mai puţin cunoscute şi din activitatea sa de primar, dar şi din perioada în care a fost deputat.

YouTube video

 

PNL Alba – publicitate electorală (Publicat de Independent SRL la comanda PNL Alba

Cod unic mandatar financiar PNL: 11160004)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax