Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alina Gorghiu despre Autostrada Sibiu-Orăștie: „Aici la Alba avem o dovadă clară de incompetență și de eșec în materie de infrastructură”

Publicat

Alina Gorghiu Prezentă în județul Alba pentru a lua parte la manifestările culturale de la Cugir, „Toamna Cugireană”, co-președintele PNL,  Alina Gorghiu a susținut la Alba Iulia o conferință de presă unde a vorbit despre situația tronsonului de autostradă Săliște-Cunța, care este închis. Ea este de părere că aceasta este cea mai bună dovadă de „incompetență și de eșec” în materie de infrastructură și că reparațiile ar trebui să fie plătite din fondurile PSD, dat fiind faptul că „este o autostradă electorală”.

„Aici la Alba avem o dovadă clară de incompetență și de eșec în materie de infrastructură, pentru că am văzut cu toții cum la începutul lunii a fost închisă Autostrada Sibiu- Orăștie, pe tronosnul Săliște-Cunța, pentru că s-a construit prost și trebuie reparată. Este acceași autostradă inaugurată cu fast în urmă cu zece luni de Ponta în campania prezidențială, și sunt foarte responsabilă și echilibrată atunci când vă spun că a fost vorba despre o autostradă electorală pentru că, la câteva luni de la inaugurare, a fost închisă și are nevoie de reparații consistente ” a declarat co-președintele PNL, Alina Gorghiu.

IMG_1235 Aceasta a mai precizat că din punctul său de vedere ar fi corect ca aceste reparații să fie plătite din fondurile PSD.

Co-președintele PNL a vorbit și despre faptul că orașul Cugir nu va avea nod rutier de legătură cu autostrada Sibiu-Orăștie.

„Acest Guvern nu are respect față de dezvoltarea economică a Cugirului și mi se pare obligatoriu să fie găsită o soluție în acest sens.(…) Evident că orașul Cugir merită să aibă acces rapit la autostradă pentru că agenții economici care sunt în oraș să poată să profite de această infrastructură” a mai spus aceasta.

La conferința de presă au mai participat senatorul Teodor Atanasiu, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava și primarul orașului Cugir, Adrian Teban.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax