Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Ambulanță într-o depășire periculoasă, la Oiejdea. UPDATE: Avea semnalele luminoase pornite

Publicat

YouTube video

O depășire periculoasă a fost înregistrată de camera de pe bordul mașinii unui cititor Alba24. ”Vedetă” este o ambulanță care depășește două mașini pe linie dublă continuă. Înregistrarea a fost realizată pe DN1, în zona localității Oiejdea. Cititorul ne-a scris că ambulanța a pus în pericol și alte vieți cu ocazia acestei depășiri, ”într-o curbă cu vizibilitate zero”. 

UPDATE: Deoarece din filmarea originală nu se observă clar dacă semnalele luminoase ale ambulanței erau pornite sau nu, publicăm mai jos și varianta ”slow motion” a videoului primit la redacție, unde se observă că stroboscoapele din grila mașinii și girofarele din partea de sus, erau pornite:

YouTube video

 

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Stan Petru

    sâmbătă, 11.11.2017 at 09:17

    Stimata „Redactie ”

    Doresc sa stiu daca inainte de a publica acest asa zis eveniment ati facut cel putin urmatoarele demersuri:
    -sa cititi OUG195/2002, in special capitolul IV,art 105,106;
    – daca ati solicitat clarificari de la Serviciul de Ambulanta sau ISU pentru a clarifica situatia in care ambulanta se deplasa in trafic in zona respectiva;
    -daca pe baza inregistrarii ati solicitat opinia unui agent de politie pentru a va asigura daca atat comportamentul conducatorului ambulantei cat si a celorlalti participanti la trafic este in spiritul legii. Din cite se vede pe imagine autovehiculele participante la trafic atat pe acelasi sens se mers cu ambulanta cit si cel preocupat de filmare nu par a fi preocupati de trecerea ambulantei.
    Daca ati facut minimile verificari de mai sus si cele constate conduc la ceea ce ati scris, e in regula. Daca insa nu ati facut un minim de verificari sau sa cereti opinia unui specialist sa va asigurati eventual ca nu ambulanta era problema ci celelalte autovehicula participante la trafic , atunci astept sa faceti acest lucru. Pentru o orecta informare.

    • Bomba Atomica

      duminică, 12.11.2017 at 13:04

      nene esti cu capu dus rau ! ambulanta nare voie sa faca depasiri in curbe si soferi trebuia sa traga pe dreapta !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax