Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO Apple a lansat trei smartphone-uri noi: iPhone X, iPhone 8 şi iPhone 8 Plus. Care sunt noutăţile

Publicat

iphone x Apple a lansat marţi trei smartphone-uri noi. iPhone X a fost cel mai aşteptat produs şi marchează 10 ani de la lansarea primului telefon Apple. Compania a prezentat alte două noi modele de smartphone-uri, mai ieftine: iPhone 8 şi iPhone 8 Plus.

iPhone X vine cu un design nou, bazat pe sticlă şi cadru din metal, tehnologie de încărcare wireless bazată pe standardul Qi şi chipset cu 25% mai rapid decât cel din iPhone 7, scrie go4it.ro. Terminalul are display OLED cu diagonala de 5,8 inci numit „Super Retina” (rezoluţie 2.436 x 1.125 pixeli, densitate 458 ppi), care oferă suport HDR şi acoperă aproape toată partea frontală. Noul iPhone X dispune de funcţie tap to wake pentru pornirea ecranului. Camera duală de pe terminal dispune de senzori de 12 MP (f/1.8 şi f/2.4). La fel ca în cazul Galaxy Note 8, ambele camere (wide şi telephoto) de pe spatele iPhone X beneficiază de stabilizare optică a imaginii. Potrivit Apple, autonomia bateriei iPhone X este cu două ore mai ridicată decât cea a iPhone 7.

iPhone X va avea un preţ care va porni de la 999 dolari şi va putea fi precomandat, în ţările din primul val, abia peste şase săptămâni. Smartphone-ul mai include FaceID, o tehnologie de recunoaştere facială promovată ca fiind foarte sigură, dar care nu a funcţionat de două ori în timpul prezentării Apple. Butonul Home de pe iPhone X a dispărut, acesta fiind înlocuit de unul software.

YouTube video

 

iPhone 8 are spate din sticlă şi ramă din aluminiu. Hardware-ul intern este comparabil cu cel de pe iPhone X. Terminalele păstrează butoanele fizice Home, dispun de noi difuzoare stereo (cu 25% mai puternice decât cele de pe iPhone 7) şi au ecrane mai performante (includ funcţia True Tone de pe iPad Pro). Dimensiunile ecranelor, care sunt tot LCD, şi rezoluţiile au rămas neschimbate.

iPhone 8 Plus dispune de cameră duală. Utilizatorii se vor putea juca cu lumina de pe faţa subiectului fotografiat în timp real. Funcţia se numeşte Portrait Lighting.

YouTube video

Cel mai ieftin iPhone 8 va costa 699 de dolari, iar cel mai ieftin iPhone 8 Plus 799 de dolari.

Alături de noi smartphone-uri, Apple a lansat Apple Watch Series 3 şi Apple TV 4K.

YouTube video

sursa: go4it.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax